• Emisiuni
  • VLAD
  • Actorii din VLAD, LIVE pe Instagram alături de fanii serialului. Ce surprize îi așteaptă 

Actorii din VLAD, LIVE pe Instagram alături de fanii serialului. Ce surprize îi așteaptă 

Actorii din VLAD, LIVE pe Instagram alături de fanii serialului. Ce surprize îi așteaptă 

Actorii din VLAD vor intra live pe Instagram în fiecare zi de luni, acolo unde vor sta de vorbă cu fanii serialului.

Din cauza pandemiei de coronavirus, filmările pentru serialul VLAD au fost amânate, pentru siguranța tuturor celor implicați. În acest context, a fost amânată și difuzarea serialului ce avea loc în fiecare luni, de la 20:30.

Cu toate acestea, actorii au găsit o modalitate de a-și ține fanii la curent prin intermediul unor întâlniri online, ce au loc săptămânal, în fiecare luni,  pe pagina oficială a contului de Instagram VLAD. 

Așadar, luni, 30 martie, de la 20:30, fanii serialului sunt așteptați să fie cu ochii pe contul oficial de Instagram VLAD. Jesus del Cerro, regizorul serialului, va găti alături de actorii din serial "Tortilla de patatas". 



Lunea trecută, fanii au stat de vorbă cu Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu și George Piștereanu. În materialele de mai jos puteți vedea intervențiile live ale fiecăruia. 

Anghel Damian, scenaristul  VLAD,  a fost cel care a început live-ul pe Instagram și le-a răspuns fanilor la întrebarea care s-a regăsit cel mai des printre comentarii: "De ce nu se mai difuzează serialul VLAD" 

Adi Nartea a continuat  live-ul și le-a explicat acestora pe larg motivul pentru care s-a amânat difuzarea serialului. De asemenea, acesta le-a răspuns la toate întrebările pe care le-au avut și le-a spus ce activități face cu familia în această perioadă. 

Olimpia Melinte a răspuns și ea tututor celor care au participat la live-ul de pe Instagram. Ce personaj i-ar plăcea să joace în afară de cel pe care îl joacă în serial, ce hobby-uri are sau cum se menține în formă au fost întrebările care s-au regăsit printre comentariile fanilor.

Victoria Răileanu le-a răspuns fanilor tuturor curiozităților pe care le-au avut despre personajul ei din serial, dar și despre secretele ei actoricești. Mai mult decât atât, acesta a vorbit și despre cum își petrece timpul cu familia. 

George Piștereanu a fost cel a încheiat live-ul de pe Instagram. Actorul a răspuns, în stilul caracteristic, întrebărilor pe care fanii i le-au adresat. Mulți dintre ei, au fost curioși dacă acesta are iubită sau este căsătorit în viața reală. Răspusul la această întrebare îl puteți vedea în materialul de mai jos. 
 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni