• Emisiuni
  • VLAD
  • Adrian Nartea, despre ce și-ar dori să schimbe la personajul Vlad

Adrian Nartea, despre ce și-ar dori să schimbe la personajul Vlad

Adrian Nartea susține că echipa Vlad este deja o familie de doi ani și se înțeleg cu toții extrem de bine. I-a lipsit foarte mult echipa și atmosfera de pe platou.

Dacă ar fi să schimbe ceva la personajul său, Adrian și-ar dori ca Vlad să își schimbe garderoba și să aibă și alte haine mai lejere, înafara de costume. 

Întrebat ce i-ar plăcea să înțeleagă publicul despre personajul său, Adrian a răspuns: "Aș vrea să înțeleagă că atunci când ești urmărit de o obsesie, niciodată n-o să fie un rezultat pozitiv. El voia să se răzbune, neștiind care era, de fapt, rezultatul. Dacă obsesia asta te face să faci lucruri rele, cu siguranță rezultatul nu va fi unul pe plus." 

Lui Adrian îi plac foarte mult secvențele de acțiune, deși sunt mai complicat de făcut spre deosebire de secvențele de dragoste: "Secvențele de acțiune implică cascadorii, pumni, coregrafii, mișcări de camere și mult timp mult pentru a le face bine. Secvențele de dragoste, în schimb, au mai puțină complexitate, dar sunt mult mai bogate din punct de vedere emoțional. Eu sunt și un romantic, dar și un James Bond. Putem să le combinăm."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni