• Emisiuni
  • VLAD
  • Astăzi, VLAD încheie primul plan de răzbunare! Cel mai bun prieten al lui ajunge în închisoare

Astăzi, VLAD încheie primul plan de răzbunare! Cel mai bun prieten al lui ajunge în închisoare

Astăzi, VLAD încheie primul plan de răzbunare! Cel mai bun prieten al lui ajunge în închisoare

În seara asta, de la 20:30, avem parte de mai multă acțiune – trei ore din serialul VLAD, în care vedem agonie, extaz, trădare și noi crime în numele răzbunării. 

Jocul pentru putere în care a intrat Vlad și a riscat familia, dar și iubirea, ajunge la final. Cu toate cărțile pe masă, Vlad pariază totul și câștigă. 

Ștefan este cel care simte primul puterea răzbunării lui Vlad și că umbrele trecutului îl prind din urmă. Eliza și Leo s-au pus împotriva lui, iar Vlad a reușit să-l distrugă pe bărbatul care cândva i-a fost cel mai bun prieten. 

Puternic și calculat, Vlad a planificat până în cel mai mic detaliu distrugerea celor care l-au trădat, iar în seara aceasta „ținta” lui este Ștefan: „Vlad, tu mi-ai tras țeapă! Vă omor pe toți”, va spune soțul Elizei când își va da seama că a pierdut tot: familie, bani, prieteni și libertate.

Vlad a încercat să-și facă propriile strategii fără omului care i-a ghidat toti pașii și care i-a fost sprijin atunci când totul în jur se prăbușea: „Tu crezi că ești de neatins? Dacă mai faci vreo mișcare prin spatele meu, discutăm în alți termeni!”, îi va spune Cezar atunci când va afla ce greșeală a făcut ucenicul său.

Delia și Cezar sunt atenți la fiecare mutare, pentru că jocul răzbunării nu s-a încheiat pentru ei. Pe cine elimină ca să fie cu un pas înainte, dar și ce alte vieți pun în pericol, vedem diseară, de la 20:30, într-un nou episod. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni