• Emisiuni
  • VLAD
  • Bucurie pentru fanii serialului VLAD! Primele sezoane vor fi difuzate începând cu 13 iulie

Bucurie pentru fanii serialului VLAD! Primele sezoane vor fi difuzate începând cu 13 iulie

Bucurie pentru fanii serialului VLAD! Primele sezoane vor fi difuzate începând cu 13 iulie

Fanii se pot reîntâlni cu personajele lor favorite, urmărind primele sezoane ale serialului, începând cu 13 iulie, de luni până joi, la PRO TV! 

Actorii sunt și ei încântați că pot revedea primele sezoane din VLAD și își aduc aminte cu plăcere de momentele în care au filmat începutul poveștii.

Protagonistul serialului, Adrian Nartea, este nerăbdător să intre în universul VLAD. „Pe 13 iulie, în mai puțin de o săptămână, o să revedem VLAD. Sincer chiar și eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătit. Episoadele noi se anunță atât de importante și de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început și până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea și difuzarea. Avem ocazia de a revedea pățaniile și răzbunarea lui VLAD, de a reintra în lumea VLAD.”

Olimpia Melinte spune că primul sezon a rămas preferatul ei. „Acolo începe povestea, îi vedem tineri, inocenți, îndrăgostiți și rând pe rând se simte decăderea, pe fiecare îl lovește viața în plin, iar poveștile se destramă, iubirea se transformă în ură și ia fața trădării.

Poate că e nostalgia începutului când și noi toți, actorii, echipa, eram în căutări, ne cunoșteam și porneam în această aventură împreună. E o perioadă perfectă să revedem primele sezoane și să ne reconectăm cu aventura serialului VLAD
.”

Elvira Deatcu este și ea încântată de faptul că vom reintra în atmosfera VLAD. „Reluarea serialului ne ajută să ne aducem aminte povestea, intriga, personajele, să intrăm puțin în atmosferă.

Mai ales că perioada stranie și dificilă prin care am trecut cu toții ne-a privat de continuitatea difuzării și a filmărilor într-un ritm firesc...O să revăd și eu cu bucurie primele sezoane și o să retrăiesc cu emoție toate momentele frumoase legate de acest proiect atât de apreciat!

Ștefan Iancu plănuiește și el să revadă primele sezoane, pentru a vedea parcursul fiecărui personaj. „Așa cum se face cu toate serialele mari, acest model de tip “recapitulare” a sezoanelor anterioare poate servi drept un mod prin care te reîntorci în universul serialului și te poți reconecta cu acțiunea.

Ceea ce îmi place mie personal cel mai mult este să urmăresc din nou parcursul tuturor personajelor și să văd cât de tare s-au schimbat odată cu timpul și cu experiențele prin care au trecut. Totodată, pentru cine nu a avut niciodată timp să reia de la început serialul, acum este șansa perfectă. Și mie îmi e dor să revăd scenele preferate din sezoanele anterioare și îmi aduc aminte cu plăcere de momentele de pe set
.”

Primele sezoane din VLAD pot fi urmărite din 13 iulie, de luni până joi, după Știrile de noapte de la PRO TV

VLAD - Orice răzbunare are un început!

Vezi și: Anghel Damian ne dezvăluie dacă personajul său, Adrian, va mai apărea în noul sezon VLAD

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni