• Emisiuni
  • VLAD
  • CONCURS: 100 de fani vor vedea finalul sezonului VLAD în avans la cinema

CONCURS: 100 de fani vor vedea finalul sezonului VLAD în avans la cinema

CONCURS: 100 de fani vor vedea finalul sezonului VLAD în avans la cinema

Vrei să vizionezi finalul primului sezon din VLAD la cinema, alături de actorii din serial? E simplu! Intră în concursul nostru și câștigă bilete lângă Adi Nartea, Olimpia Melinte sau Emilian Oprea. 

Update 2: În urma confirmării pe e-mailul înscris în concurs și validării acestora, lista câștigătorilor este:

Manole Razvan Ionut

Birsan Diana Ramona

Balan Adelina Cristiana

Dobrin Emilian

Zamfir Ioana

Drobot Adina

Patrascu Marius

Sandu Florin

Dinescu Silvia

Georgescu Cristina Alexandra

Badulescu Georgian

Istrate Adrian Mihai

Onica Ionela Eliza

Dranca Diana Elena

Ungureanu Floris

Neagu Olimpia

Catoi Daniela

Brandus Nicoleta

Alexandru George Robert

Beches Alexandra Diana

Toma Maria Samira

Zaharia Madalina

Alexandru Titivel

Voevozeanu Dumitru Dorel

Baciu Oana

Cirstea Oana

Ionescu Alexandra 

Măxinoiu Cristina

Diaconu Andreea

Dragoicea Ionut

Calota Cristian Valentin

Munteanu Alexandra

Neagu Andreea

Ruxandra Ilie 

Nicolescu Andreea

Ciuburceanu Cosmin

Bihoiu Elisa Ioana

Andreiu Gabriela

Roşu  Otilia

Adelina David

Nicolaescu Antonia

Lăslean Elena Andreea

Oproiu Olivia

Braboveanu Mariana

Turcanu Alice

Rău Cătălin

Enache Marinel

Chiriac Alexandra

Georgescu Andrei

Mihai Daniel Ţentu

Update1 : Câștigătorii au fost desemnați și anuntați pe adresa de e-mail cu care s-au înscris în concurs. Pentru a verifica dacă vă numarati printre ei, și pentru a valida premiul / invitația, vă rugăm să vă verificați adresa de e-mail.

Notă. Verificați și folderul “Spam” sau “Junk”.



Știm cât de mult iubești serialul VLAD și cât de mult îți dorești să vezi finalul episodului din acest sezon înaintea tuturor. Am pregătit un concurs care te așează lângă actorii tăi preferați.

Ce câștigi?

Câștigă 50 de invitații duble și umple sala de cinema. Fiecare câștigător împarte bucuria vizionării cu un alt fan pe care îl poate aduce cu el.

Ce trebuie să faci?

Doar să demonstrezi că ești un fan adevărat și astfel câștigi bilete la 

premiera ultimului episod VLAD la Cinema City Cotroceni, luni 20 mai. Completează formularul de mai jos și descrie scena ta preferată din VLAD și de ce ți-a plăcut cel mai mult.



Celor mai norocoși 100 de fani le-am pregătit o mulțime de surprize. Se vor putea fotografia cu actorii, vor putea sta de vorbă cu ei și le vor putea "fura" și autografe 

Ai urmărit cu sufletul la gură fiecare episod, ai iubit, ai suferit și ai răzbunat alături de VLAD. Nu mai sta pe gânduri. Participă ACUM!

Consultă REGULAMENTUL aici!


Serialul VLAD spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. Și ea este o persoană extrem de importantă în viața lui Vlad, care a fost în permanență folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoțională asupra surorii ei.

VLAD, primul serial românesc realizat la standarde internaționale, spune o poveste complexă în mai multe planuri. Scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o poveste cu un fir roșu ce leagă toate piesele din puzzle.

Află înainte tuturor, luni, 20 mai, la Cinema City Cotroceni finalulul sezonului și trăiește alături de actorii tăi preferați emoții puternice.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni