• Emisiuni
  • VLAD
  • Ea este unul dintre personajele-cheie în superproducția VLAD

Ea este unul dintre personajele-cheie în superproducția VLAD

Ea este unul dintre personajele-cheie în superproducția VLAD

Entuziastă, plină de viață, romantică și altruistă. Diana Sar este unul dintre personajele-cheie în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”.

O prezență plină de farmec, Diana Sar joacă în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”, care va fi difuzat la PRO TV.

Citește și: Lecții de autoapărare cu George Piștereanu. Actorul ne arată ce să facem dacă suntem atacați

Evenimentul cinematografic este adaptarea modernă a poveștii Contelui de Monte Cristo: Adrian / Vlad (Adrian Nartea) este un tânăr care, trădat de prietenii cei mai buni, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea), ajunge în închisoare. După mai mulți ani, acesta își înscenează moartea și primește șansa la o nouă viață. Se va întoarce la cei care l-au trădat, iar planurile sale de răzbunare depășesc orice imaginație.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Sar (@dianasar) on

Roxana, personajul Dianei, este sora mai mică a Elizei (Olimpia Melinte), fosta iubită a lui Adrian / Vlad. Este personajul cel mai inocent din cadrul anturajului, dar asta nu înseamnă că este cel mai slab. De fapt, ar putea fi cea mai puternică dintre toți.

Entuziastă, glumeață, romantică, altruistă, Roxana caută să se bucure cât mai mult de viață, temându-se că fiecare zi poate fi ultima. 

Aceasta se implică în tot felul de activități caritabile și se folosește de influența și resursele surorii sale mai mari, Eliza, pentru a ajuta cât mai mulți oameni. 

Ajunsă la vârsta maturității, Roxana este gata pentru aventura cea mai importantă: să se îndrăgostească. Vede în Vlad bărbatul visurilor ei și el devine motivul pentru care își continuă tratamentul.

Diana Sar are 23 de ani și este un model apreciat, cu apariții în numeroase pictoriale de fashion. În trecut, a practicat ateltismul și a cochetat cu muzica, făcând 8 ani de chitară clasică.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni