• Emisiuni
  • VLAD
  • Echipa de producție a serialului VLAD vorbește despre reluarea filmărilor pentru noul sezon

Echipa de producție a serialului VLAD vorbește despre reluarea filmărilor pentru noul sezon

Filmările pentru serialul VLAD au fost reluate de două săptămâni, iar echipa de producție a serialului lucrează în condiții cât mai sigure, respectând multe măsuri de protecție, având în vedere situația actuală. 

Producătorul serialului Delia Mihai, alături de regizorul Jesus del Cerro și de scenaristul Anghel Damian vorbesc în acest interviu despre cum decurg filmările în această perioadă, ce s-a modificat la scenariu și cât de mult le-a lipsit întreaga echipă a serialului. 

Jesus del Cerro: "VLAD înseamnă casa noastră. Serialul VLAD înseamnă să lucrezi cu prietenii, cu actorii. Și pentru că am stat acasă, am avut mai mult să pregătim scenariul, car este bun. Cred că toată producția a făcut un lucru bun și sunt foarte pregătiți să facă episoade foarte bune."

Anghel Damian: "Decomadată condițiile sunt foarte bune. Evident că există întotdeauna riscul unei regresii și să ne întoarcem la niște norme mult mai stricte , dar normele de astăzi sunt decente pentru filmare. Bine, evident, s-a micșorat numărul figurației. Sunt mai puține personaje la cadru. Modificările acestea le-am făcut și din scenariu din momentul în care eram în timpul pandemiei."

Delia Mihai: "Surpinzător la echipa au venit pregătiți ca după un weekend prelungit. Nu s-a simțit vreo panică. Totul a mers șnur. Am luat măsurile necesare, măști, viziere. Totul schimbat după normele impuse."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni