• Emisiuni
  • VLAD
  • Eliza a aflat că Ștefan o înșală, iar Leo a primit o lecție dublă din partea inginerului

Eliza a aflat că Ștefan o înșală, iar Leo a primit o lecție dublă din partea inginerului

Eliza a aflat că Ștefan o înșală, iar Leo a primit o lecție dublă din partea inginerului

Luni seară, unul dintre planurile lui Vlad și Miky s-a realizat, iar Eliza a aflat cu lacrimi în ochi că Ștefan o înșală cu femeia care a apărut din senin la cazinou cu ceva timp în urmă, Carla

Leo a  crezut în aliații lui și a încercat să-l prindă pe Cezar, să afle de la el tot ce știa despre Adrian și să scape de el, însă lucrurile s-au întors împotriva lui, deoarece oamenii pe care-i credea de partea lui s-au dovedit a fi în echipa inginerului. 

Al zecelea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.6 puncte de rating și 26.8 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:22, peste 1.8 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 



Eliza și-a vizitat mătușa la spital, i-a mărturisit tot ce o măcina, iar la final i-a ascultat sfatul, acela de a-l apropia pe Matei de bunicii lui, Maria și Petre, și l-a dus pe fiul ei să învețe să meșteșugărească de la bunicul lui. Momentul întâlnirii a fost unul extrem de emoționant, iar Maria i-a amintit Elizei momentele petrecute cu Adrian și i-a arătat inelul pe care acesta i-l dăruise cu ani în urmă. 

Leo a încercat de două ori să-l prindă pe Cezar, folosindu-se chiar de Tibi, însă de fiecare dată inginerul i-a demonstrat că este mult mai puternic decât el și că este foarte greu să pună pe cineva împotriva lui. Tot aseară, Vlad i-a cerut lui Ștefan să renunțe la serviciile lui Leo în parteneriatul lor de afaceri și să refacă echipa, însă acesta a auzit toată discuția dintre cei doi și a fost profund dezamăgit de cel pe care-l credea prietenul lui cel mai bun.

Chiar dacă Eliza spera ca Matei să nu fi văzut filmulețul din timpul jafului, acesta a văzut totul și i-a povestit lui Titi. Băiatul a profitat de un conflict între părinții săi, a luat stick-ul cu video-ul și a fugit noaptea de acasă. 

Lunea viitoare, de la 20:30, vom vedea dacă vor reuși Eliza și Ștefan să-l găsească pe Matei, dar și în ce punct va ajunge răzbunarea lui VLAD.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni