• Emisiuni
  • VLAD
  • Emilian Oprea, despre superproducția ”VLAD”: „Drumul către răzbunare nu pare așa ușor”

Emilian Oprea, despre superproducția ”VLAD”: „Drumul către răzbunare nu pare așa ușor”

Emilian Oprea, despre superproducția ”VLAD”: „Drumul către răzbunare nu pare așa ușor”

Emilian Oprea este unui dintre băieții răi în ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Superproducția ”VLAD” este povestea unui tânăr care, trădat de prietenii săi cei mai buni, ajunge la închisoare. Forțat să ia viața de la capăt, acesta se întoarce sub altă înfățișare și altă identitate, hotărât să-și pună în aplicare complicatul plan de răzbunare.

Citește și: În curând, PRO TV prezintă VLAD, un nou serial produs la cele mai înalte standarde cinematografice!

Emilian Oprea, interpretul lui Leo, unui dintre oamenii care l-au trădat pe Vlad, a vorbit, într-un interviu pentru protvplus.ro despre superproducția de la PRO TV, dar și despre personajul său. 

”E inspirat de Contele de Monte Cristo. Prietenii îl sacrifică pentru bunăstarea lor materială. Acesta se întoarce sub o altă înfățișare, sub o altă identitate. E cu totul altă persoană. De aici, toate complicațiile aferente, sentimentale și drumul către răzbunare, care nu pare așa ușor”. 

Actorul crede că nu are nimic în comun cu personajul său, dar acesta este și farmecul jocului. ”Tot parcursul lui, este chinuit de ceea ce a făcut, deși el încearcă mereu să-și asume, dar e destul de dificil să-ți asumi această faptă. Apoi intră într-o zonă în care nu-i mai pasă și merge pe calea asta, a degradării, își dă seama că nu se mai poate salva și atunci se tot afundă.

Este de o violență extremă, n-am nicio treabă cu el. Îi plac mașinile, motocicletele, n-am nicio treabă cu asta. Dar mă bucur, e mai distractiv așa. Adică, mă joc foarte mult. Mai ales la scenele de acțiune”.

Emilia Oprea spune că echipa reprezintă unul dintre atuurile acestei superproducții, care se anunță evenimentul cinematografic al anului la PRO TV. 

Echipa, clar. Eu nu vreau să jignesc pe nimeni, dar e firesc, cu ei mă trezesc în fiecare dimineață, cu ei plec în fiecare noapte acasă. Aradits este amuzant tot timpul, și în fața camerei și în spatele ei. 

Pe Jesus (n.r. Jesus del Cerro, regizorul serialului) nu-l cunoașteam, n-am lucrat niciodată împreună.  Dar asta am și spus, că ritmul este alert sau foarte alert, și-și găsește mereu timp să revină la discuțiile despre o anumită scenă, la anumite secvențe cu actorii”. 

Urmăriți mai multe știri despre actorii și superproducția VLAD de pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni