• Emisiuni
  • VLAD
  • Familia lui Adrian a aflat adevărul despre paternitatea lui Matei

Familia lui Adrian a aflat adevărul despre paternitatea lui Matei

Familia lui Adrian a aflat adevărul despre paternitatea lui Matei

VLAD a revenit pe ecrane aseară, 14 septembrie, de la 20:30, la PRO TV. Episodul de lunea aceasta ne-a adus momente emoționante și suspans, dezvăluiri și răsturnări de situație. 

Acțiunea a atins un punct de fierbere: secretul bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală, iar Vlad a fost pe cale să își dezvăluie identitatea.

Presată de disputa cu Ștefan pentru custodia copilului, Eliza a dezvăluit adevărul despre paternitatea lui. Familia lui Adrian a aflat cu stupoare că nu Ștefan este tatăl copilului, Matei fiind de fapt fiul lui Adrian. 

Între timp, Cezar își caută cu disperare fiica, cerând și ajutorul lui Vlad. Am văzut cum Leo a sechestrat-o pe Iulia, în atelierul său, în încercarea de a afla care este legătura ei cu Vlad. Tibor îi găsește, și după o luptă la cuțite dintre acesta și Leo, Iulia reușește să fugă. Însă nu ajunge departe, fiind capturată de Micky. Ea și Vlad poartă o discuție cu Iulia, încercând să îi explice cât de periculos este de fapt Iordache. În episodul următor vedem dacă Iulia ajunge înapoi, în siguranță, în casa părinților săi. 

Totodată, Vlad a purtat o discuție tensionată cu Cezar. „La 23 de ani credeai în iubire. E de înțeles. Erai tânăr. Aveai o scuză. Dar acum, să-ți pui viața în mâinile uneia care te-a băgat la pușcărie pentru un pumn de bani. Nu mai ai nici o scuză.” Vlad este neînduplecat în dorința de a o ajuta pe Eliza, spunându-i ferm lui Cezar „Femeia asta este mama copilului meu!”.

Ștefan a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache. Acesta l-a scos din închisoare, i-a returnat casa și cazinoul, însă ce preț va trebui să plătească Ștefan pentru acest ajutor? În episodul de ieri, am văzut cum Ștefan își dă seama că Iordache îl va implica în activități obscure.

În acest episod am văzut și că Eliza are o întrevedere cu Delia – se naște o nouă alianță?

Lunea viitoare, de la 20:30, noi informații ies la iveală, iar povestea serialului VLAD ia forme neașteptate. 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Vezi șiVLAD - S 3, Episodul 5

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni