• Emisiuni
  • VLAD
  • George Piștereanu, despre superproducția ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

George Piștereanu, despre superproducția ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

George Piștereanu, despre superproducția ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

Actorul George Piștereanu, faimos pentru rolurile remarcabile din „Eu când vreau să fluier, fluier” sau „Loverboy”, joacă, la ora actuală, în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”.

După o plimbare cu motocicleta prin București, unul dintre hobby-urile sale, George Piștereanu a dezvăluit, pentru reporterul protvplus.ro, Cătălina Oprea, câteva detalii despre primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”, care se va difuza la PRO TV.


Este un anumit gen de serial care nu s-a mai făcut la noi. Pe TV, sigur nu a fost! Este un thriller, este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo. Are legătură cu zona highlife a Bucureștiului”.

Serialul reușește să mute atenția de la aceste lucruri de genul: personaj pozitiv, personaj negativ. Cumva, fiecare are lucruri bune, lucruri rele, lucruri pe care le face pentru el, pe care le face pentru alții și nu se pune amprenta din prima: ”acesta este bun, acesta este rău”, ceea ce mi se pare foarte tare”. 

Evenimentul cinematografic ”VLAD” spune povestea lui Adrian / Vlad (Adrian Nartea), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis.

Superproducția ”VLAD”, un thriller care respectă cele mai înalte standarde cinematografice, are o distribuție de excepție, printre cele mai importante nume  regăsindu-se Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni