• Emisiuni
  • VLAD
  • Mai multe personaje sunt în pericol în următorul episod VLAD! Matei, copilul Elizei, dispare!

Mai multe personaje sunt în pericol în următorul episod VLAD! Matei, copilul Elizei, dispare!

Mai multe personaje sunt în pericol în următorul episod VLAD! Matei, copilul Elizei, dispare!

Toamna aceasta serialul VLAD ține telespectatorii cu ochii nedezlipiți de ecrane. Fanii serialului au parte de răsturnări de situație spectaculoase, morți tragice, alianțe neașteptate și situații la limită.

În episodul trecut am văzut o luptă pe viață și pe moarte între Vlad, aliații săi și Iordache și oamenii lui, care s-a lăsat cu victime. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, Tibor, a murit în încercarea de a-l salva pe Ștefan, fratele lui Adrian. De cealaltă parte a taberei, Iordache a ieșit din luptă grav rănit.

La fel ca în episodul trecut, și în seara aceasta serialul VLAD ne va ține cu sufletul la gură, pentru că acțiunea se precipită și mai multe personaje sunt în pericol.

Matei, copilul Elizei și al lui Adrian dispare, spre șocul familiei, care îl caută disperați. Urmează să aflăm unde este Matei și să urmărim cu sufletul la gură dacă se întoarce cu bine la mama sa. Pe de altă parte și Ivana, soția lui Marcel Drăgoi este răpită. Cine este în spatele acestei răpiri și din ce motiv? 

Tot în episodul din seara aceasta vom vedea și o întâlnire importantă între Cezar și Marcel Drăgoi, puternicul aliat al lui Iordache. Oare vom vedea o răsturnare de situație și politicianul va schimba tabăra?

În seara aceasta vedem și o discuție importantă între Vlad și Răzvan și aflăm dacă Vlad își va dezvălui adevărata identitate față de fratele său.

Urmăriți VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV!

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni