• Emisiuni
  • VLAD
  • Răzvan ajunge la închisoare să afle detalii despre Adrian și ajunge din ce în ce mai aproape de Cezar!

Răzvan ajunge la închisoare să afle detalii despre Adrian și ajunge din ce în ce mai aproape de Cezar!

Răzvan ajunge la închisoare să afle detalii despre Adrian și ajunge din ce în ce mai aproape de Cezar!

Speriați de inițiativa lui Răzvan, Leo și Ștefan se întâlnesc cu Titi să discute despre investigația acestuia și articolul pe care intenționează să-l scrie pentru a demonstra nevinovăția fratelui său. Împreună pun la cale un plan, iar luni, de la 20:30, în cel de-al nouălea episod VLAD, vom afla despre ce este vorba și ce impact are asupra lui Răzvan.

Chiar dacă prietenii fratelui său încearcă prin orice modalitate să-l convingă că e greșit ceea ce vrea să facă, băiatul nu renunță la ideea lui și merge să-i intervieveze pe Eliza, Ștefan și Leo, în speranța că va găsi răspunsuri care să-l ajute. Tot în episodul de luni, Răzvan, împreună cu Leo și ajutat de Vlad, ajunge și la închisoare pentru a afla cât mai multe detalii despre perioada petrecută acolo de Adrian. Află lucruri care îl fac și mai curios și pleacă mai departe cu dorința de a-l cunoaște pe inginer. În toiul nopții primește un telefon și merge să caute informații, însă modul în care este abordat, cei cu care se întâlnește și detaliile pe care le afla îl șochează și îi rup sufletul.

Tot luni, Roxana se întoarce acasă alături de Vlad, Ștefan pleacă noaptea la cazinou pentru a fi alături de Carla, iar Leo revine la orfelinat pentru a-i face o propunere lui Filip, băiatul paznicului ucis în timpul jafului. Care sunt planurile lor, de ce Vlad e mai hotărât ca niciodată să-și folosească toate armele pentru a se răzbuna și cum reacționează Matei atunci când o prinde pe Eliza uitându-se la filmulețul din timpul jafului, vom vedea luni, de la 20:30.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni