• Emisiuni
  • VLAD
  • Răzvan e decis să-i facă dreptate fratelui său, iar VLAD urmărește toată investigația!

Răzvan e decis să-i facă dreptate fratelui său, iar VLAD urmărește toată investigația!

Răzvan e decis să-i facă dreptate fratelui său, iar VLAD urmărește toată investigația!

Dezamăgită de comportamentul lui VLAD, Roxana a decis să plece de acasă și să stea o perioadă singură la munte. Ea a fost ajutată de Leo, care ar face orice pentru ea, însă încearcă în continuare să primească orice informație despre cel de care este îndrăgostită. În tot acest timp, VLAD urmărește de aproape ancheta pe care fratele său, Răzvan, o face pentru a descoperi cine se află în spatele jafului de la cazinoul Rainbow Star, mai ales că băiatul le-a cerut ajutorul lui Ștefan și lui Leo. Aseară, am aflat detaliile referitoare la investigație, dar și cum vor să-l ajute pe Răzvan cei doi prieteni din copilărie ai lui Adrian.

Al optulea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.8 puncte de rating și 23.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.3 puncte de rating și 22.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:28, 1.9 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Ștefan și Leo au încercat prin toate mijloacele să-l convingă pe Răzvan să renunțe la articolul despre fratele său, însă fără succes. Băiatul este hotărât să afle adevărul și să demonstreze că Adrian era nevinovat, așa că a mers pe orice pistă care-i putea aduce răspunsuri. Împreună cu Leo, a ajuns la orfelinat și a stat de vorbă cu fiul paznicului ucis în timpul jafului, dar discuția cu el i-a bulversat pe amandoi. Titi se apropie din ce în ce mai mult de Matei, îl urmărește și se întâlnesc pe ascuns, iar aseară am aflat și de când au început aceste întâlniri între cei doi.

Hotărât să-l elimine pe VLAD, Leo a decis să facă acest lucru împreună cu Tibi, dar lucrurile nu au ieșit cum își plănuise. Au mers la Poarta fericirii, unde Ștefan se afla împreună cu noul lui partener de afaceri, dar au ajuns în mijlocul unei bătăi dintre cei doi și câțiva agresori. Au luptat unul alături de celălalt, iar în final au ajuns la casa Dragomir plini de răni, dar cu zâmbetul pe buze, la fel ca în tinerețe. La plecare, Vlad i-a dat un indiciu lui Leo, spunându-i așa cum Adrian obișnuia să o facă, șefule Clește. Ce măsuri ia și ce planuri își face, vedem lunea viitoare, de la 20:30, într-un nou episod VLAD, cand vom afla și cum evoluează relația dintre Vlad și Roxana, dar și parteneriatul dintre acesta, Ștefan și Eliza.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni