• Emisiuni
  • VLAD
  • Secretele lui Vlad sunt pe cale de a ieși la iveală! Final de sezon palpitant!

Secretele lui Vlad sunt pe cale de a ieși la iveală! Final de sezon palpitant!

Secretele lui Vlad sunt pe cale de a ieși la iveală! Final de sezon palpitant!

Acțiunea din VLAD se precipită și devine tot mai spectaculoasă pe măsură ce sezonul se apropie de final. Telespectatorii așteaptă nerăbdători cele două episoade care încheie sezonul, pentru a vedea ce secrete ies la iveală și ce turnură ia povestea răzbunării.

În episodul trecut a intrat în scenă un nou personaj, Petre Toteanu, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile lui Vlad. Petre Toteanu este un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta are un rol important în continuarea poveștii VLAD și vom vedea dacă descoperă adevărul despre Adrian. În episodul din seara aceasta, urmărim cum acesta o interoghează pe Eliza: „Numele Adrian Anuței vă spune ceva?”. Cum va reacționa Eliza și ce informații îi va dezvălui procurorului?

Văzând că se precipită lucrurile și că ies tot mai multe informații la iveală, grupul de prieteni de odinioară se reunește. Eliza, Leo și Ștefan se întâlnesc, fiind îngrijorați de turnura pe care o iau lucrurile și de faptul că s-ar putea descoperi adevărul despre Adrian.

Tot în seara aceasta vedem cum evoluează relația dintre Carla și Ivana, care s-a conturat încă din episodul trecut. Am văzut că relația dintre cele două a debutat abrupt și evoluează într-un mod neașteptat, atât pentru public, cât și pentru personajele din serial.

Eliza, în disperarea de a-și găsi fiul, a apelat la temutul Iordache, dar ce preț va trebui să plătească pentru acest ajutor?

Nu ratați VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, PRO TV!

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Vezi și: Victoria Raileanu și Anda Sârbei, salt cu parașută. Pe cine au mai provocat?

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni