• Emisiuni
  • VLAD
  • Ștefan Iancu este fratele lui Vlad în superproducția de la PRO TV. Ce spune despre rolul său

Ștefan Iancu este fratele lui Vlad în superproducția de la PRO TV. Ce spune despre rolul său

Ștefan Iancu este fratele lui Vlad în superproducția de la PRO TV. Ce spune despre rolul său

Ștefan Iancu are rolul fratelui lui Vlad în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Acesta a dat detalii despre superproducție, dar și despre personajul pe care îl interpretează, Răzvan.

Superproducția VLAD este o poveste despre iubire, trădare, răzbunare și puterea de a te reinventa. Ștefan Iancu îl interpretează pe Răzvan, fratele lui Vlad (Adi Nartea), un băiat plin de entuziasm, cu o educație bună și cu un comportament ireproșabil. Hotărât să dovedească că fratele său este nevinovat, a decis să se facă jurnalist.
 

Citește și: Emilian Oprea, unul dintre ”băieții răi” în superproducția ”VLAD” de la PRO TV

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Ștefan Iancu vorbește despre serial. ”Este, cumva, povestea Contelui de Monte Cristo, varianta modernă. Despre răzbunare și modul ingenios prin care un om reușește să se răzbune încercând să rănească cât mai puține persoane din jurul lui. 

Eu sunt fratele lui Vlad. Mi-ar plăcea să cred că, într-o oarecare măsură, Răzvan este naiv, dar are aceasta dorință de a-și depăși cumva condiția, de a încerca să iasă din contextul în care e de obicei: la o casă de la țară, a crescut cu mama și cu tata. Și, de fiecare dată, încearcă să iasă din contextul ăsta. E un băiat, în primul rând, ambițios. Se luptă pentru ceea ce crede el”. 

Ștefan face o paralelă cu personajul său, Răzvan: ”Cred că Răzvan este mai muncitor decât sunt eu. Pe lângă asta, vestimentar vorbind, eu nu mi-aș pune niciodată tricoul sau cămașa în pantaloni. Dar Răzvan o face - nu pot să-mi dau seama de ce! Pe lângă asta, el e la facultatea de jurnalism, nu la Actorie”. 

Actorul dezvăluie și care a fost cea mai impresionantă scenă în care a jucat pentru superproducția VLAD: ”Era un moment în parcursul, în procesul lui Răzvan ca personaj, în care aproape orice om s-ar fi dat bătut. Era o lovitură foarte puternică pentru Răzvan, în contextul acela. Îl durea foarte tare și, în același timp, îmi dădeam seama că n-o să se dea bătut”. 

Dacă ar fi să schimbe, pentru o zi, personajul său cu altul din serial, Ștefan Iancu spune că l-ar alege pe Leo (interpretat de Emilian Oprea). 

Mi se pare interesant, ca aspect și ca personaj, Leo. E genul de personaj foarte bine schițat. Îl vezi, de cum intră în cameră: este tipul cu tatuaje, cu geacă de piele, șmecher și cred că mi-ar plăcea să schimb o dată personajul cu el, doar că să pot să intru într-o cameră să văd cum se uită lumea la mine. Să am 1,80 m, mușchi și tatuaje!”.

Urmăriți știri despre superproducția VLAD pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni