• Emisiuni
  • VLAD
  • Ștefan îi face testul ADN lui Matei, iar Vlad o alungă pe Roxana din apartamentul său!

Ștefan îi face testul ADN lui Matei, iar Vlad o alungă pe Roxana din apartamentul său!

Ștefan îi face testul ADN lui Matei, iar Vlad o alungă pe Roxana din apartamentul său!

"VLAD" este luni, de la ora 20:30, la PRO TV!

Luni, de la 20:30, Vlad îi povestește mamei sale cum a intrat la închisoare, toate întâmplările de acolo, cine s-a aflat în spatele trădării lui, cum a evadat și cine l-a ajutat în tot procesul de transformare.



Leo îi spune în glumă lui Ștefan că Matei seamănă mai mult cu Adrian decât cu el, însă îl pune pe gânduri, iar acesta decide să facă testul ADN, fără ca Eliza să știe. Rezultatul îl surprinde și îl face să își dorească un nou început alături de familia sa, dar și încă un copil. Cum reacționează Eliza și ce părere are despre planurile soțului ei, vedem în cel de-al șaptelea episod VLAD.

Încântați de dorința lui Vlad și de afacerile în care vrea să investească, Eliza și Ștefan se gândesc serios să vândă hotelul pe care-l dețin în Grecia, pentru a se putea parteneria cu el, riscând astfel tot ce au.

Vlad se apropie din ce în ce mai mult de Roxana, împreună merg la un orfelinat, le duc cadouri copiilor și petrec timp cu ei, iar Leo îi urmărește, încearcă să afle care este scopul vizitei și pune la cale un nou plan. Tot luni, de la 20:30, aflăm de ce Vlad o dă afară pe Roxana din apartamentul lui, după ce o invitase să-și petreacă noaptea împreună, dar și de ce a ajuns Eliza în casa fostului ei iubit, în timp ce soțul ei, Ștefan, o conduce pe Carla acasă, după o seară la cazinou. 

Tensiunea crește în VLAD, iar în episodul viitor vom vedea și detalii din trecut care își pun amprenta asupra prezentului și asupra deciziilor pe care personajele principale le iau. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni