• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad află un secret uluitor: Matei este copilul său! Își va dezvălui identitatea acum? Nu ratați episodul de luni!

Vlad află un secret uluitor: Matei este copilul său! Își va dezvălui identitatea acum? Nu ratați episodul de luni!

Vlad află un secret uluitor: Matei este copilul său! Își va dezvălui identitatea acum? Nu ratați episodul de luni!

Luni vedem un nou episod VLAD de neratat: un secret bine păstrat de către Eliza va fi scos la iveală, iar Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea.

Săptămâna viitoare se dezvăluie un secret care va zdruncina toate personajele implicate. Eliza spune adevărul despre paternitatea lui Matei și aflăm că acesta nu este copilul lui Ștefan, ci copilul lui Adrian. Cum va reacționa Vlad la auzul acestei vești? Își va dezvălui identitatea reală față de Eliza și față de fiul său?

Știm din episoadele trecute ale noului sezon că Ștefan vrea să obțină custodia lui Matei. Va reuși să facă asta, acum că a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache? Și cum va reacționa acum că Eliza dezvăluie cine este adevăratul tată al copilului? 

În episodul trecut am văzut și o întâlnire tensionată între Vlad și Eliza. Acesta s-a oferit să o ajute pe ea și pe copilul ei, însă Eliza a refuzat ajutorul lui, spunându-i că se va descurca singură. Se vor schimba lucrurile acum, fiind presată de Ștefan? Va accepta ajutorul lui Vlad?

Tot în episodul de luni îl vom vedea pe Tudor Chirilă în rolul lui Marcel Drăgoi. Acesta este un politician important, despre care aflăm că este de partea lui Iordache. Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, jucat de către Raluca Aprodu. Cum va fi Tudor Chirilă într-o ipostază atât de diferită față de valorile sale, vedem în curând.

Cum vor evolua relațiile dintre personaje și ce impact va avea dezvăluirea secretului bine păzit, vedem săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, la PRO TV.   

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni