• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad ajunge în casa părintească pentru prima dată după schimbarea identității!

Vlad ajunge în casa părintească pentru prima dată după schimbarea identității!

Vlad ajunge în casa părintească pentru prima dată după schimbarea identității!

Vlad se apropie din ce în ce mai mult de Roxana și începe să intre în familia Dragomir prin lucrurile pe care le face pentru a o salva pe sora Elizei. 

Luni, de la 20:30, vom vedea cum evoluează planul de răzbunare al acestuia, dar și cum în viața lui revine Cezar, eliberat și el de la închisoare, care îi spune vechiului său prieten: ”Ai fost pradă, acum ești vânător. Vânătorul vânează, pune capcane, își alege momeala. Ca să-i vânezi, trebuie să-i cunoști, să le știi obiceiurile. Vânătorul de elită își iubește prada.”.

În cel de-al patrulea episod, Ștefan merge cu Vlad prin locurile în care își petreceau timpul împreună în trecut, fără să știe că, de fapt, acesta este chiar prietenul lui căruia i-a făcut rău, Adrian.



Îi povestește despre lucrurile pe care le făceau cu ani în urmă, despre fostul iubit al Elizei și cât timp i-a luat să o cucerească pe cea care îi e acum soție. Cei doi ajung și acasă la părinții lui Vlad, pentru prima dată după ce și-a schimbat identitatea. Tot luni, aflăm cum a făcut acesta rost de bani după ce a ieșit din închisoare și cum l-a ajutat Cezar.

Serialul VLAD continuă săptămâna viitoare și cu detalii referitoare la starea de sănătate a Roxanei. Fata află că mai are foarte puțin de trăit, decide să nu-și refuze nimic din ceea ce-și dorește și se îndrăgostește treptat de Vlad, cel care i-a demonstrat că este alături de ea și de familia ei.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni