• Emisiuni
  • VLAD
  • VLAD îi dă ordin lui Leo să-l execute pe inginer! Luni, de la 20:30

VLAD îi dă ordin lui Leo să-l execute pe inginer! Luni, de la 20:30

VLAD îi dă ordin lui Leo să-l execute pe inginer! Luni, de la 20:30

Leo este din ce în ce mai hotărât să scape de Cezar și, împreună cu aliații lui, face tot posibilul să-l prindă, să afle de la el ce s-a întâmplat în închisoare, cât mai multe informații despre Adrian și apoi să-l omoare. Totul în fața lui Vlad, care spune: ”Trage, trage!”.

Va reuși Leo să-și ducă planul la bun sfârșit, ce îl va scoate din minți, cum va fi întâlnirea cu inginerul în camera de tortură și de ce e de acord Vlad ca Leo să-l execute pe Cezar? Vedem totul luni, de la 20:30.

După foarte mult timp, Roxana se întâlnește cu tatăl ei, însă atitudinea fetei față de el nu este cea pe care Titi o aștepta. ”E greu să ierți pe cineva de care nici nu-ți amintești.”, îi spune ea, iar el îi explică cum s-au sacrificat pentru ea. Cum reacționează Roxana, vedem în cel de-al zecelea episod VLAD.

Eliza o vizitează pe mătușa Lia la spital și decide să-i povestească tot ce a făcut în trecut și cum l-a trădat pe Adrian, dar și îngrijorarea ei vizavi de filmulețul din noapte jafului, pe care bănuiește că l-a văzut Matei. Care sunt sfaturile mătușii și cum hotărăște Eliza să țină cont de ele și să le pună în aplicare, aflăm luni seară.

Relația Carlei cu Ștefan trece la următorul nivel, iar Eliza începe să afle totul. Luni, tensiunea atinge cote fulminante, iar acțiunea va decide soarta unor personaje cheie, în episodul zece VLAD.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni