• Emisiuni
  • VLAD
  • VLAD își duce planul de răzbunare la un alt nivel: „Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin!”

VLAD își duce planul de răzbunare la un alt nivel: „Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin!”

VLAD își duce planul de răzbunare la un alt nivel: „Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin!”

Luni seară, trădarea prinde forme nebănuite într-un nou episod din serialul VLAD. Dornic să-și ducă răzbunarea la bun sfârșit, Vlad va încerca să-i întoarcă pe Eliza și pe Leo împotriva lui Ștefan. 

Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin, să dispară complet”, le va spune acesta foștilor săi prieteni. Dacă va reuși Vlad să-i convingă pe cei doi să-l trădeze pe Ștefan, așa cum au făcut-o în trecut cu Adrian, vedem luni, de la ora 20:30, la PRO TV.

Trecutul o prinde din urmă și pe Delia, iar venirea în țară a Iuliei va genera alte probleme pentru soția lui Cezar. Rivalii lor vor trage focuri de armă chiar în casa în care Delia a dus-o pe fiica ei ca  să o protejeze. Care este bărbatul care le va ascunde pe Iulia și pe Delia de cei care le pun viețile în pericol, vedem luni, la PRO TV.

Eliza se refugiază în brațele lui Vlad, iar povestea de dragoste dintre ei ajunge într-un alt punct important. Luni vedem cum pasiunea pune stăpânire pe rațiunea lor întunecată, iar cei doi regăsesc fiorii primelor atingeri. ”Sunt în stare să trec peste orice. Te vreau pe tine. De tot.”, îi va spune Vlad Elizei, într-un moment de sinceritate.

Luni, de la 20:30, continuă jocul pentru putere, în serialul VLAD și vedem cum dorința de răzbunare este plătită cu sângele oamenilor nevinovați.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni