• Emisiuni
  • VLAD
  • #VLADAY continuă. Actorii din VLAD vor fi LIVE pe Facebook și Instagram alături de fanii serialului

#VLADAY continuă. Actorii din VLAD vor fi LIVE pe Facebook și Instagram alături de fanii serialului

#VLADAY continuă. Actorii din VLAD vor fi LIVE pe Facebook și Instagram alături de fanii serialului

Veste bună pentru fanii serialului VLAD: #vladay continuă. Actorii vor intra live pe Facebook sau Instagram, în fiecare zi de luni,  pentru a-și ține fanii la curent. 

Chiar dacă serialul VLAD nu se mai difuzeză în acest moment pe TV, din motive ce țin de siguranța tuturor celor implicați în proiect, #vladay continuă. Actorii au găsit o modalitate de a ține legătura în continuare cu fanii.  Vor intra live pe Facebook sau Instagram, în fiecare zi de luni, de la 20:30.

Citește și: Actorii din Vlad, povești din autoizolare. Cum se desfășoară o zi din viața lor în această perioadă

Astfel că, luni, 6 aprilie, Olimpia Melinte va intra live pe pagina oficială de Facebook a serialului VLAD, de la 21:30, acolo unde le va răspunde fanilor tuturor întrebărilor pe care aceștia i le vor adresa. Actrița le va spune cum își petrece timpul în carantină, ce activități face impreună cu familia și, de asemenea, va vorbi despre serialul VLAD. 

Mai mult decât atât, tot luni, 6 aprilie, de la 20:30, Elvira Deatcu va fi pentru prima data live pe contul oficial de Instagram VLAD. Aceasta nu va intra singură în legătură directă cu fanii. Actorul Adi Nartea va fi și el prezent la live. 

Dacă e luni, e #vladay. Stay tuned. Vom petrece seara împreună cu actorii din VLAD pe conturile oficiale de Facebook și Instagram ale serialului. 

Vezi și: Episodul 2: Actorii din Vlad povestesc cel mai stânjenitor moment de pe set




Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni