BLOG DE REGIZOR: Răzbunarea este un fel de mâncare ce se servește rece


	BLOG DE REGIZOR: Răzbunarea este un fel de mâncare ce se servește rece
Citeste mai mult despre: BLOG DE REGIZOR, serial Vlad, vlad serial,
Data: 14 Octombrie 2019
Televiziunea este alcătuită din actualităti, emisiuni de divertisment, știri, sport și seriale. Există programe în direct care trăiesc din întâmplările și realitățile zilnice, iar altele, precum serialele, care sunt gândite luni întregi, cu procese interconectate și de lungă durată: scenariu, casting, preproductie cu locații, repetiții, teste de costum, filmări și întreaga postproducție: editarea, sunetul, corecția de culoare, muzica etc. 

  

Tot acest proces este uneori întrerupt de actualitate, de neprevăzut, de un eveniment relevant sau de… un meci de fotbal.

Când am început să pregătim serzonul doi din VLAD cu luni în urmă, iar ziua și ora pentru difuzare au fost stabilite în grila de programe, nimeni nu știa cum va fi în ziua difuzării: dacă va fi o zi insorită că azi, sau dacă iarna va fi pregătită să revină incă din luna octombrie.

De asemenea, nimeni nu cunoștea planurile ONU, UE, ale guvernulului României,  ale  UEFA, sau ale Federației Române de Fotbal. Dar într-o lume globalizată ca a noastră, aproape totul este interconectat. 

Luni, VLAD va lua o scurtă pauză, iar în locul lui, echipa sub 21 de ani a României va ataca pe terenul din Voluntari pentru a încerca să câștige contra echipei Irlandei de Nord și să se apropie mai mult de calificarea pentru campionatul european.

VLAD se va odihni, dar tot ce gândim, scriem și filmăm, toate surprizele, intrigile și planurile personajelor vor rămane acolo, vor aștepta doar o săptămană ca să fie din nou în casele voastre... După cum știm cu toții: răzbunarea este o mâncare care se servește rece.

Așteptarea, însă, o face mai bună și Vlad o știe mai bine decât oricine. Și între timp, HAI ROMÂNIA!!!! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies