Actorii din VLAD au parte de provocari pline de adrenalină în serial, dar și în viața reală!


	Actorii din VLAD au parte de provocari pline de adrenalină în serial, dar și în viața reală!
Citeste mai mult despre: serial Vlad, Adi Nartea, adrenalina, Vlad,
Data: 18 Septembrie 2020
Sezonul acesta al serialului VLAD a venit cu multe surprize pentru fani și cu întorsături de situație spectaculoase, care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate.

Actorii din VLAD au parte de provocari pline de adrenalina în serial, iar acum și în viața de zi cu zi. Adrian Nartea și Ștefan Iancu au avut parte de senzații tari la 4000 de metri. Aceștia nu au fost singurii care au avut curajul de a încerca o sesiune de skydiving TNT Brothers. I-a însoțit și Oana, fericita câștigătoare a concursului desfășurat pe site-ul serialului, adresat fanilor VLAD. Ea a avut ocazia să întâlnească 2 dintre actorii serialului său favorit și totodată, să încerce o experiență plină de adrenalină. Câștigătoarea ne-a mărturisit că a fost o experiență de neuitat pentru ea.

Cum a fost experiența pentru cei doi actori? Adrian Nartea consideră că experiența aceasta i-a schimbat felul în care vede viața. „Este o experiență unică, pe care sincer, toată lumea ar trebui să o aibă. Îți schimbă percepția asupra realității. Este atât de intensă, cu atâta adrenalină, încât, în momentul în care revii acasă, apreciezi mult mai mult lucrurile de zi cu zi, pe care le poți face acasă. Este o experiență life-changing. Îți modifică percepția despre lumea în care trăiești, îți dai seama ce este în visul oricărui om care vrea să zboare. Și la propriu, și la figurat. Este ceva atât de profund și atât de frumos… am simțit, pe pielea mea, ce înseamnă să zbori.”

Ștefan Iancu spune și el că acest salt cu parașuta a fost una dintre cele mai frumoase experiențe trăite. „Am avut instinctul să încerc să pun picioarele pe ceva și mi-am dat seama că singurul sprijin pe care îl am e instructorul și că ar trebui să mă liniștesc, să mă bucur de priveliște și să respir. Cred cu tărie că este printre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit.”

Nu uitați să urmăriți aventurile lui Adrian Nartea și Ștefan Iancu în serialul VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies