• Emisiuni
  • VLAD
  • Adrian Nartea, despre ultimul sezon din Vlad: ”Ori mor toți, ori e iubire maximă”

Adrian Nartea, despre ultimul sezon din Vlad: ”Ori mor toți, ori e iubire maximă”

Adrian Nartea, despre ultimul sezon din Vlad: ”Ori mor toți, ori e iubire maximă”

Adi Nartea, interpretul lui Vlad din serialul cu același nume, ne dezvăluie câteva dintre surprizele ultimului sezon. 

Adi Nartea spune că prima zi de filmare, la ultimul sezon al superproducției VLAD, ”le-a avut pe toate”. 

Am zis să începem light. Light am început: cu o secvență grea, la care nu m-am așteptat. Nu este în primul episod din sezon... o să vedeți despre ce este vorba. Practic, eu pot să consider că mi-am făcut botezul și sunt ”vaccinat” pentru următoarele 100 de zile de filmare pentru Vlad. 

Actorul n-a aflat încă deznodământul poveștii lui Vlad, dar are câteva bănuieli la acest capitol.

În aceest moment sunt exact ca toți cei care se uită. Sunt două căi, în care lucrurile se vor împăca pentru Vlad și Vlad poate că va avea un viitor cu Eliza sau lucrurile se vor ”împăca” pentru Vlad și practic vor avea un final renascentist, cumva ...”ori mor toți, ori e iubire maximă”. Eu nu-l înțeleg pe Vlad ăsta de ce naiba nu a luat banii și nu a plecat. Putea să stea în momentul acesta în Malibu, pe un iaht sau pe o plajă...el și cu Abramovici. 

În sezonul acesta cred că Vlad plătește mult. Dacă până acum a făcut lucuri justificate pentru ce i s-a întâmplat, în sezonul acesta cred că e pay back. Cred că a ajuns la un nivel încât lucrurile se întorc împotriva lui, și din exterior și din interior, e crucea pe care el trebuie să și-o ducă. Nu vreți să știți cât are Vlad de jucat și abia am început. Doamnele ajută! Zic așa, pentru că am tei acasă (soția și fetele lui) și de asta.

După pauza avută, actorul spune că a avut emoții înainte de filmări. 

Am crezut că nu o să mă integrez, da nu neapărat cu echipa, da cu metodele actoricești...mi-a fost frică un pic. Noi ne-am mai întâlnit la repetiții, dar cumva mi-a fost frică de exercițiul actoricesc pe care l-am învățat și l-am dobândit pe toate sezoanele, pentru că Vlad are un repertoriu foarte vast : de la nervi, sensibilitate, la emoție, răzbunare. Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă și mi-a fost frică puțin 

Adi Nartea le transmite un mesaj fanilor serialului: Să rămână curioși, să fie empatici, îngăduitori- dacă mai greșim pe ici, pe colo și să ne comenteze pe Instagram, peste tot. Ce vreți voi, numai să fie într-un limbaj decent. Orice critică este binevenită, atâta timp cât este constructivă. 

Urmărește mai multe detalii în materialul de mai jos. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni