• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Alina Eremia si Dorian Popa, sarut din greseala la concertul LaLa Band din Constanta: FOTO

Alina Eremia si Dorian Popa, sarut din greseala la concertul LaLa Band din Constanta: FOTO

Alina Eremia si Dorian Popa, sarut din greseala la concertul LaLa Band din Constanta: FOTO

LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu viata, a ridicat sute de fani in picioare la show-ul din Constanta de duminica seara, de la Casa de Cultura a Sindicatelor! Startul celui de-al treilea turneu national al trupei, LaLa Love Tour, a fost unul cu adevarat memorabil, fanii constanteni epuizand toate biletele puse in vanzare cu aproape o saptamana inainte de concert!

Fanii de la malul marii au avut ocazia sa isi vada idolii, sa cante si sa danseze alaturi de ei si, timp de trei ore si jumatate, sa simta energia si iubirea LaLa. Cei prezenti au ascultat cele mai indragite piese ale trupei LaLa Band, melodii de pe noul album, “LaLa Dance - LaLa Love Stories 2”, lansat impreuna cu MediaPro Music, dar si single-uri noi. Tinerii din Constanta au fost si cei care au auzit pentru prima oara, live, noua piesa originala a lui Criss si Vlad, “Ploaia mea”, dar si noul single LaLa Band, “One wish”, care va fi si genericul sezonului 4 serialului “pariu cu viata”.


Un moment special a fost cel in care Alina interpreta piesa “Impossible”, iar Dorian i-a raspuns prin intermediul muzicii, cantand melodia “Sorry seems to be the hardest word”.

Acestia s-au transpus total in rolurile pe care le joaca in “Pariu cu viata” si au devenit Andrei si Ioana. Fanii au fost in delir, iar cei doi tineri, vizibil emotionati, au ajuns sa se sarute, uitand ca sunt priviti de toti fanii din sala.
 



Spectacolul de la Constanta a fost primul dintr-un lung sir de show-uri incendiare pe care LaLa Band le va sustine, in cadrul celui de-al treilea turneu national din cariera trupei, LaLa Love Tour

Afla toate detaliile despre turneul LALA LOVE TOUR de aici!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni