Ana Baniciu si-a serbat ziua de nastere pe scena, la concertul LaLa Band din Tulcea

Ana Baniciu si-a serbat ziua de nastere pe scena, la concertul LaLa Band din Tulcea

Sala Sporturilor din Tulcea a fost luni seara gazda unui concert memorabil! LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu viata, a sustinut un show de exceptie, in fata a peste 1000 de fani.

Desi frigul din sala le-a dat de furca, tinerii s-au adaptat rapid: si-au schimbat costumele, improvizand garderoba pe care o aveau pregatita. Dupa aceea, nu a mai contat nimic: LaLa Band a reusit sa incalzeasca sufletele tuturor, in ciuda temperaturii scazute. 

 

Concertul de la Tulcea a fost cu totul special pentru Ana Baniciu, care a implinit 20 de ani si a fost sarbatorita atat de colegii sai din LaLa Band, cat si de toti fanii prezenti la spectacol. Dupa ce Ana a interpretat o piesa, colegii de trupa i-au facut o surpriza: au intrat toti pe scena si i-au cantat „La Multi Ani”, alaturi de fani. Ana a fost atat de impresionata, incat a plans de fericire la iesirea de pe scena. In plus, tanara a primit si un tort delicios de la o fana, la sesiunea de autografe, pe care l-a savurat alaturi de toata echipa. 

Cu siguranta momentul din concert va ramane mereu in sufletul meu. Am sarbatorit si dupa spectacol, ne-am distrat in stil LaLa. In plus, cand mi-am deschis telefonul, aveam sute de mesaje de la fani si prieteni. A fost o zi plina de surprize pe care sigur nu o voi uita”, a povestit Ana. 

 

Seara a fost una incarcata de emotii si pentru Criss si Vlad. Daca la Constanta, cu o zi in urma, Vlad i-a facut iubitei sale o frumoasa declaratie de dragoste pe scena, de data aceasta, Criss a fost cea care si-a declarat sentimentele in fata tuturor. 

In timp ce interpretau noua lor balada originala, „Ploaia mea”, Criss a oprit muzica si le-a explicat fanilor ca, in general, fetele nu prea fac declaratii de dragoste, insa ea va face o exceptie. Apoi s-a intors catre Vlad si i-a spus „Vreau sa spun cu voce tare, la microfon, sa auda toata lumea de aici: Te iubesc si vreau sa fii ploaia mea!”. In plus, Criss a primit inca un superb trandafir de la iubitul sau, tot pe scena, pe aceeasi piesa pe care Vlad i-a facut declaratia de dragoste la Constanta. De data aceasta, tanara nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in plans de emotie. 

 

Adolescentii tulceni au avut sansa sa isi vada idolii, dar si sa cante si sa danseze alaturi de ei si, timp de aproape trei ore. Cei prezenti au ascultat cele mai indragite piese ale trupei LaLa Band, melodii de pe noul album, “LaLa Dance - LaLa Love Stories 2”, lansat impreuna cu MediaPro Music, dar si noul single LaLa Band, “One wish”, care va fi si genericul sezonului 4 serialului “pariu cu viata”.

 

Spectacolul de la Tulcea a fost cel de-al doilea dintr-un lung sir de concerte de exceptie pe care LaLa Band le va sustine in cadrul celui de-al treilea turneu national din cariera trupei, LaLa Love Tour. 

Acest amplu turneu este dedicat indragostitilor din toata tara, fanii trupei avand ocazia sa petreaca sarbatorile iubirii, precum Valentine's Day, Dragobete, 1 si 8 martie alaturi de idolii lori. Astfel, playlistul concertelor este special gandit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. 

Afla toate detaliile despre turneul LALA LOVE TOUR de aici!

Urmatoarele doua orase in care LaLa Band isi da intalnire cu fanii sunt Targoviste (Casa de Cultura a Sindicatelor, 1 februarie), unde biletele au fost deja epuizate, si Ramnicu Valcea (Casa de Cultura a Sindicatelor, 2 februarie).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni