• Emisiuni
  • VLAD
  • Anda Sârbei joacă rolul Iuliei în serialul VLAD!

Anda Sârbei joacă rolul Iuliei în serialul VLAD!

Anda Sârbei joacă rolul Iuliei în serialul VLAD!

Actrița Anda Sârbei interpretează rolul Iuliei în serialul VLAD, în această toamnă, la PRO TV!

Iulia este fiica Deliei, este o tânără rebelă, cu o personalitate puternică. Face față cu brio situațiilor limită și a avut încă din copilărie dorința de a fi un lider, nu o victimă. Ea trăiește în Barcelona și, chiar dacă își iubește mama, cele două nu au avut niciodată o relație foarte apropiată, de vină fiind diferența de generații, însă cu toate acestea, găsesc metode să coopereze. Fascinată de istoria modernă a României și fostul sistem de spioni, Iulia hotărăște să scrie biografia tatălui ei și să o publice sub un pseudonim. În acel moment, ea își dezvăluie adevărata identitate și problemele încep să apară, iar Delia și Cezar fac totul să o protejeze și încearcă din răsputeri să evite reîntoarcerea ei în București, totul cu ajutorul lui Vlad și al lui Tibi. Iulia este o fată extrem de inteligentă și frumoasă, iar în sezonul 2 VLAD vom urmări evoluția ei și impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.

Vezi și: Dincolo de VLAD Ep8/10 - Olimpia şi Adi citesc mesajele voastre


”M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în VLAD. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor. Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-și dorește să fie deloc unde este și din cauza asta face tot ce-i stă în putință să creeze probleme, dar și pentru că vrea cu tot dinadinsul să-și răzbune trecutul.”, a declarat Anda Sârbei.

Anda este studentă în anul trei la Universitatea Națională de Artă teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar VLAD este cel de-al doilea proiect important al său, primul fiind un serial româno-suedez, Box 21. Este o tânără extrem de talentată și carismatică și o vom urmări în această toamnă la PRO TV, în rolul Iuliei, în cel de-al doilea sezon VLAD.

VLADCine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni