• Emisiuni
  • VLAD
  • Anghel Damian, despre ultimul sezon din Vlad: ”E un proiect atât de intens încât cred că o să marcheze carierele tuturor”

Anghel Damian, despre ultimul sezon din Vlad: ”E un proiect atât de intens încât cred că o să marcheze carierele tuturor”

Anghel Damian, despre ultimul sezon din Vlad: ”E un proiect atât de intens încât cred că o să marcheze carierele tuturor”

Serialul ”Vlad” a ajuns la ultimul sezon, iar curiozitatea fanilor vizavi de felul în care se va încheia povestea personajului principal este foarte mare. Anghel Damian, interpretul lui Adrian, dar și scenaristul superproducției românești VLAD, menționează într-un interviu ce așteptări ar trebui să aibă telespectatorii.

Chiar dacă au trecut câteva luni de la ultimele filmări, Anghel Damian recunoaște că nu i-a fost greu să reintre în universul VLAD. 

Eu în mintea mea am rămas acolo. Rămâi agățat de lucrurile în care crezi și pe care le iubești. Cred că facem cu toții asta. Chiar dacă a fost o așteptare lungă, eu am fost surprins să văd că după un an de zile te oprea lumea pe stradă și întreba: ”băi, ce ați făcut cu finalul, l-ați băgat la pușcărie..din nou l-ați arestat, nu se poate” și spuneam că se continuă, nu se termină așa. Acum în sfârșit îl putem da. Universul Vlad a fost întotdeauna în noi. E un proiect atât de intens încât cred că o să marcheze carierele tuturor. 

Scenaristul spune că, în ultimul sezon, întâmplările vor fi destul de dramatice. 

E sezonul în care noi facem cele mai mari pariuri. Lucrurile sunt extrem de dramatice și promisiunea pe care am făcut-o la începutul sezonul 1...promisiunea aceasta trebuie după la capăt și atunci avem parte de tot ce am avut până acum la puterea a zecea. Asta ne-am propus. E un serial care merită un final pe măsura lui și atunci avem personaje care apar, personaje care mor, care se răzbună, care se reîndrăgostesc, totul e la extrem și e pe muchie de la început până la final. Vom vedea la final cine supraviețuiește și cine nu. E ultimul sezon, e totul sau nimic. 

În ce privește distribuția pentru noul sezon, aici vor fi câteva surprize.  

Pe lângă faptul că cele noi sunt în situații în care n-au mai fost, vor apărea și câteva personaje noi. De abia aștept să văd cum va reacționa publicul. Nu pot să spun exact cine sunt actorii, dar sigur îi știți, îi îndrăgiți, sunt de o notorietate ridicată. Vor fi cel puțin patru personaje importante, care vor fi atașate celor patru personaje deja arhicunoscute: Vlad, Eliza, Ștefan, Leo și în direcția asta vor armoniza sau dezarmoniza situația, vor echilibra sau vor crea un haos în jurul acestor întâmplări și personaje. 

Povestea lui Vlad îi va ține în suspans până la final pe telespectatori. Anghel Damian însă a oferit câteva indicii. 

Vlad din ultimul sezon e diferit de cel din primul sezon. Și atunci noi trebuie să înțelegem ce a însemnat transformarea asta pntru el și ce înseamnă de fapt această răzbunare și cât a costat. La final totul se plătește: vor plăti și cei care au inițiat povestea asta, dar există și un preț personal pe care personajul nostru titular central îl va plăti.

Un mesaj pentru fani...

Ne-ați scris cu toții, pe toate mediile de socializare că abia așteptați finalul. Și acum, acest final a venit și sper să ne bucurăm, să ne întristăm împreună, pentru că pentru toată lumea va fi pe de o parte o împlinire, iar pe de altă parte un rămas bun pe care ni-l luăm de la unul dintre cele mai reușite seriale românești ever. Fiți alături de noi, urmăriți-ne din toamnă, pe Pro TV!

Urmărește interviul integral aici: 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni