Aseară am aflat toate detaliile despre apariția lui Cezar în viața lui Adrian și cum a devenit acesta VLAD


	Aseară am aflat toate detaliile despre apariția lui Cezar în viața lui Adrian și cum a devenit acesta VLAD
Citeste mai mult despre: Vlad, Adi Nartea, Anghel Damian, episodul 3,
Autor: Redactia
Data: 12 Martie 2019

Răzbunarea a început, iar lunea viitoare, de la 20:30, povestea continuă cu noi elemente ale puzzle-ului VLAD. 

Al treilea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.9 puncte de rating și 21.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.6 puncte de rating și 20.8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 20:54, aproape 1.9 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Cezar i-a devenit lui Adrian profesor, prieten și confident pentru restul anilor în care băiatul a stat închis. În tot acest timp, în care el a citit foarte mult, a învățat să lupte și să supraviețuiască în condiții extrem de grele, fratele său, Răzvan, a crescut și a devenit jurnalist, pentru a afla ce s-a întâmplat cu Adrian și să facă dreptate.

În închisoare a avut loc o revoltă, deținuții au ripostat și totul s-a transformat într-un adevărat război. A fost ziua în care Adrian a fost declarat mort. El a ales să ”moară” în închisoare pentru a putea reveni printre prietenii săi din trecut sub o nouă identitate. Cezar a continuat să-l ajute și, datorită lui, Adrian a devenit Vlad Pop și a început să pună în aplicare planul de răzbunare pentru toți cei care l-au trădat și i-au făcut rău în trecut.

Tot aseară, Roxana, sora Elizei, a ajuns în Grecia pentru un bal mascat caritabil pe care l-a organizat, aceasta fiind cea mai bună ocazie să-l cunoască pe Vlad, cel care a impresionat-o cu cea mai mare donație pe care a făcut-o. 

Aici poți revedea episodul de aseară:

Răzbunarea a început, iar lunea viitoare, de la 20:30, povestea continuă cu noi elemente ale puzzle-ului VLAD. 

Episodul VLAD de ieri seară este disponibil integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies