• Emisiuni
  • VLAD
  • Aseară, în VLAD, Răzvan s-a întâlnit cu Cezar și a aflat lucruri dureroase despre Adrian!

Aseară, în VLAD, Răzvan s-a întâlnit cu Cezar și a aflat lucruri dureroase despre Adrian!

Aseară, în VLAD, Răzvan s-a întâlnit cu Cezar și a aflat lucruri dureroase despre Adrian!

Cu toate că prietenii fratelui său au insistat să renunțe la articol, Răzvan nu s-a dat bătut și a mers la casa Dragomir pentru a vorbi cu cei trei prieteni ai fratelui său: Ștefan, Eliza și Leo, aceștia fiind ultimele persoanele care l-au văzut pe Adrian înaintea jafului de la cazinou. Deoarece discuția cu ei nu l-a mulțumit, aflând informații pe care nu le credea, a mers mai departe cu investigația, a ajuns la închisoare și apoi l-a cunoscut pe Cezar, bărbatul care i-a dat peste cap tot planul. 

Al nouălea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.9 puncte de rating și 22.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:31, peste 2.1 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Vlad a mers după Roxana și a reușit să o convingă să nu renunțe la tot, să se întoarcă acasă, dar și să-i mai dea o șansă să repare greșeala pe care a făcut-o. Aseară, Răzvan a încercat să obțină informații de la Ștefan, Eliza și Leo, însă tot ce a aflat de la ei a fost că Adrian nu era omul pe care toți îl credeau și că era de fapt un alcoolic, violent, dornic să se îmbogățească prin orice modalitate. Băiatul a continuat însă și a ajuns împreună cu Vlad și cu Leo pe urmele lui Adrian, la închisoare. Acolo i-a fost indicată o nouă pistă – inginerul. Răzvan a primit un telefon în toiul nopții, a plecat de acasă și a ajuns față în față cu Cezar. Bărbatul i-a dat câteva dintre lucrurile lui Adi, dar și o scrisoare prin care acesta îi spunea fratelui său că este vinovat de tot ce s-a întâmplat, dar nu a avut curajul necesar pentru a recunoaște.

După negocieri și planuri, Vlad i-a convins pe Ștefan și pe Eliza să semneze parteneriatul cu el și astfel să pună în pericol tot ce au. Leo s-a întors la orfelinat și i-a propus lui Filip să-i fie ucenic, să-l învețe tot ce știe și ușor-ușor să-l lase în locul lui, iar Ștefan a început să-i dea de bănuit Elizei după ce a plecat noaptea la cazinou, chemat fiind de Carla. 

Lunea viitoare, de la 20:30, aflăm ce se întâmplă cu Matei, dacă a văzut sau nu filmulețul la care se uita mama lui, ce-i spune Roxana lui Titi atunci când se reîntâlnesc, care este planul lui Leo cu Cezar, dar și multe alte detalii care duc povestea într-o nouă direcție.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni