• Emisiuni
  • VLAD
  • Au început filmările pentru sezonul 2 VLAD. Când va fi difuzat serialul la PRO TV 

Au început filmările pentru sezonul 2 VLAD. Când va fi difuzat serialul la PRO TV 

Au început filmările pentru sezonul 2 VLAD. Când va fi difuzat serialul la PRO TV 

De curând, au început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, care va fi difuzat în toamnă, la PRO TV. Actorii s-au reîntâlnit cu echipa serialului și sunt pregătiți să ducă împreună povestea mai departe. Planul de răzbunare al personajului principal va continua și va avea noi valențe, mult mai periculoase decât până acum, iar iubirea va juca un rol extrem de important în întreaga acțiune. Răzbunarea va fi împiedicată de situații neprevăzute, de apariția unor personaje sau povești neștiute din trecut, însă va fi regândită, pentru ca în final să deschidă un cerc vicios al vendetelor. Întâmplările vor căpăta în acest sezon un caracter de luptă pe viață și pe moarte.

”Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic și periculos, dar și cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când își dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el inițial, că implică și alte obiective. Vrea să afle adevărul și face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulți. În toamnă, vom urmări întreaga poveste și toate planurile răzbunării.”, a declarat Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD.

Adi Nartea a adăugat: ”Așteptările noastre au fost recompensate, pentru noi, #theVteam, pentru că am început filmarile pentru sezonul doi! O să avem o vară plină de acțiune, cu locații si aventuri și mai interesante decât până acum! Așteptările publicului vor fi și ele recompensate, cel puțin la fel ca ale noastre! Până la toamnă, când vom urmări împreună continuarea poveștii, rămâneți curioși, atat...!”.

Sezonul doi VLAD, în toamna aceasta, numai la PRO TV!

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni