• Emisiuni
  • VLAD
  • Au mai rămas doar 3 episoade din serialul VLAD! ”Dacă ai ști că peste o oră un asteroid lovește pământul..."

Au mai rămas doar 3 episoade din serialul VLAD! ”Dacă ai ști că peste o oră un asteroid lovește pământul..."

Au mai rămas doar 3 episoade din serialul VLAD! ”Dacă ai ști că peste o oră un asteroid lovește pământul..."

Când simți că ai dat totul pentru ca viața să fie pe făgașul pe care ți-l dorești și realizezi că încă nu ești acolo unde sperai, ajungi la un punct de cotitură, la decizii care au un impact major asupra celor din jur și care schimbă totul.

După trei sezoane în care planurile au fost, deseori, schimbate, Vlad, Eliza, Ștefan și Leo simt că totul atârnă de un fir de ață. Ceea ce cândva era o prietenie reală este acum o fugă între tabere, în care nimeni nu mai spune adevărul. Astăzi, de la 21:30, se scrie un nou capitol al poveștii finale! 
 

Povestea lui Vlad cu fiica lui Toteanu, Zenovia, pare că se desprinde din basme. ”Cred că s-a produs o confuzie. Mă așteptam la Zenovia, fata cu cățeii”, îi va spune Vlad acesteia când o va vedea aranjată și pregătită pentru o seară de neuitat. Ce surprize i-a pregătit tânara și cum întâlnirea romantică se va transforma într-o noapte plină de pasiune, vedem curând. 

Ștefan trebuie să se țină de cuvânt și să încerce să rezolve potențiala problemă cu ospătarul care l-a ajutat pentru jaful de la cazino. Însă, ca de fiecare dată, lucrurile nu vor fi deloc simple și totul se va agita și mai mult când și Iordache va porni pe urmele complicelui. Cine va ajunge primul, dar și cum se va transforma totul într-o fugă pe viață și pe moarte, descoperim de la 21:30. 

Viața Elizei este deja într-un punct destul de complicat de când a decis să intre în tabăra lui Iordache și a făcut totul pentru a-l ajuta pe acesta. Ce va afla curând despre Ghiviriga și pe cine va cunoaște în această seară va reprezenta un alt moment în care va realiza că deciziile pe care le-a luat în viață au urmări și de obicei unele care o fac să sufere. 

Aventura lui Leo de a afla adevărul despre Delia continuă și astăzi. Un prim pas va fi întâlnirea secretă pe care o va avea cu Iulia și Vlad, în care îi va recunoaște ceva personajului prinicipal: ”Iulia nu se linistește până nu-l vede pe Iordache mort”. Ce-l va face pe Leo să ajungă, din nou, față în față, cu un pistol, aflăm diseară. 

Așa cum Zenovia îl va întreba pe Vlad: ”Dacă ai ști că peste o oră un asteroid lovește pământul și-l face țăndări, ți s-ar părea repede?”, tot așa apare și întrebarea: sunt de ajuns trei episoade pentru a trăi fiecare emoție alături de unele dintre cele mai iubite personaje ale unui serial românesc sau este prea repede să ne gândim la final? Nu ratați VLAD, de la 21:30, doar pe PRO TV! 

VLAD – La final, totul se plătește. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni