• Emisiuni
  • VLAD
  • Augustin Viziru se alătură distribuției serialului VLAD: „M-am întors acasă!”

Augustin Viziru se alătură distribuției serialului VLAD: „M-am întors acasă!”

Augustin Viziru se alătură distribuției serialului VLAD: „M-am întors acasă!”

Primele patru episoade ale ultimului sezon au arătat că într-un univers deja complicat, lucrurile se pot schimba cu fiecare zi. Luni, un nou personaj va complica, și mai tare, planurile de răzbunare și va începe să-și lase amprenta asupra finalului. Cel care va interpreta noul rol este Augustin Viziru! 

Anghel Damian, Head Writer - Creative Producer, declară despre noul personaj: „După ce piesele s-au reașezat pe tabla de șah și personajele noastre au intrat pe linia dreaptă în această luptă de care pe care a răzbunării, în serial își face apariția un personaj care va schimba definitiv soarta protagoniștilor noștri. Este cunoscut în lumea criminală drept Chiky Chan și va fi jucat de unul dintre cei mai puternici și carismatici actori de la noi - Augustin Viziru. Apariția lui Augustin în serial are, din nou, o dublă valență comico-dramatică: el va interveni decisiv în direcția răzbunării, dar va aduce și zâmbetele pe chipurile telespectatorilor noștri, fiind liderul unui grup pestriț, plin de surprize”. 

Înainte de primul episod în care va apărea, Augustin mărturisește: „M-am bucurat când am auzit că voi avea un rol în serialul VLAD și mai tare când am aflat care este personajul. Îmi place foarte mult rolul și sunt convins că oamenilor care mă urmăresc de mult timp le va plăcea ceea ce voi face. Această atmosferă mă face să simt că m-am întors acasă! Sper ca totul să fie bine, important este să fim sănătoși și să ne putem face treaba!

Tot Anghel Damian a oferit mai multe detalii despre această nouă prezență în serialul VLAD: „Augustin și gașca sa sunt pariul meu ca scenarist pentru acest sezon. O lume nouă își face apariția în VLAD și sunt convins că această lume va fi rapid îmbrățișată de telespectatorii atât de numeroși și fideli”. 

Nu ratați luni seara, de la ora 21:30, un nou episod din super producția VLAD!

VLAD – La final, totul se plătește.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni