• Emisiuni
  • VLAD
  • Bebe Cotimanis, din serialul VLAD: ”De luni, când apar eu, haideți să dublăm ratingul!”

Bebe Cotimanis, din serialul VLAD: ”De luni, când apar eu, haideți să dublăm ratingul!”

Bebe Cotimanis, din serialul VLAD: ”De luni, când apar eu, haideți să dublăm ratingul!”

În superproducția VLAD, de la PRO TV, Bebe Cotimanis este Cezar ”Inginerul”, cel care îl transformă pe Adrian în Vlad. Lunea viitoare o să apară pentru prima oară în serial, ocazie cu care Bebe Cotimanis a oferit câteva detalii din culise pentru protv.ro.

Ce a însemnat pentru dvs. experiența numită VLAD?

Încă nu știu, nu mă uit niciodată la scenele în care joc eu. Când am jucat, în ”Lacrimi de iubire”, rolul lui Varlam, producătorii au rămas trăsniți că eu, timp de 200 de episoade, nu m-am uitat. Acum, la VLAD, nu știu dacă să mă uit sau nu. Dar experiența, până una alta, este foarte plăcută. 

Ce anume v-a convins să acceptați rolul din serial? 

Am fost propus, inițial, pentru alt rol, personajul jucat de Dan Condurache (n.r. Titi, tatăl Elizei și al Roxanei), care este deosebit. Eu mă uit la serial, dar nu mă uit la mine, când apar eu pe micul ecran. Am aflat că o să apar prima oară, în VLAD, lunea viitoare. Habar n-am dacă o să-mi încalc regula asta, dar mă paște curiozitatea și cred că am să mă uit, pentru că, oricum, s-a terminat de filmat sezonul. Serialul este foarte bun. Cred că este cel mai bun serial – operatori excelenți, regizor excelent. Jesus del Cerro a fost o revelație pentru mine. 

Cum v-ați pregătit pentru a intra în personajul interpretat de dvs.?  Un mafiot pasionat de șah și de mistere…

Da, Dumnezeule, păi este exact pe firea mea și pe ceea ce am jucat până acum. Nu știu de ce mă văd oamenii ăștia în rol de mafiot… (râde).

De ce ați spune că acest serial este primul din România realizat la standarde cinematografice?

M-am uitat la imagine, m-am uitat la montaj, la oportunitatea cu care este pusă muzica în film… Este deosebit. Nu știu, mă uit la filme străine… Iar acesta este film, nu este serial. 

În timpul lucrului la serialul VLAD, care a fost cea mai plăcută surpriză pentru dvs.?

În prima zi, m-am întâlnit cu Victoria Raileanu, cu care am filmat zeci de episoade la ”Daria, iubirea mea”, și nu am recunoscut-o. O fată extrem de frumoasă, tânără, a venit și m-a luat în brațe de parcă mă cunoștea de când lumea. Și eu nu am recunoscut-o pe ea! Abia când am citit distribuția, zic: Victoria Raileanu vine și ea? Și, brusc, mi s-a aprins beculețul. Era o copilă, iar acum este mamă, căsătorită, o frumusețe de femeie, extrem de talentată. 

Serialul are o mulțime de decoruri naturale superbe. Ați spune că ați descoperit, cu această ocazie, o altă față a României?

Am avut o secvență extrem de emoționantă, o să vedem într-unul dintre episoade, când ies din pușcărie și mă plimb prin Bucureștiul vechi. Și, doar povestindu-ți ție chestia asta, mă trec fiori. Este o secvență plină de nostalgie. Mi-am adus aminte de copilărie, de vremea studenției, când Casandra era pe strada 30 Decembrie și am văzut zona aceea transformată. Parcă mi-a plăcut, parcă nu mi-a plăcut. Iar despre ce scrie, acolo, în scenariu am zis: Ia uite, exact ceea ce aș fi spus eu!

Care sunt atuurile acestei producții, în opinia ta? 

Seriozitatea echipei de producție. Extrem de profesioniști. Este o poveste foarte frumoasă. Dacă ne-a plăcut nouă, care am filmat, voi, care o vedeți montată, cred că sunteți cuceriți deja! Serialul este pozitiv, sută la sută. Povestea este cunoscută și este foarte frumoasă și interpretată de actori români.

La final, ce mesaj aveți pentru telespectatorii serialului VLAD? 

Păi, de luni, când apar eu, haideți să ne dublăm ratingul!

Vezi și: Povestea de dragoste perfecta era doar o poveste plina de secrete si regrete! Cine iubeste nu iarta. Un nou episod saptamana viitoare luni de la 20:30 la PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni