• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: Aproape fără a ne da seama se încheie filmările pentru acest sezon

BLOG DE REGIZOR: Aproape fără a ne da seama se încheie filmările pentru acest sezon

BLOG DE REGIZOR: Aproape fără a ne da seama se încheie filmările pentru acest sezon

Într-o zi privești ordinea de lucru și realizezi că ne aflăm în cea de-a nouăzeci și cincea zi de filmare, când am început cu aproape cinci luni în urmă, am crezut că nu vom încheia niciodată și acum realizăm că mai avem doar zece zile de filmare. 

Am filmat 945 de scene, 902 pagini, 1.002 minute în 4.227 de scene, iar astăzi va fi transmis cel de-al șaselea episod al sezonului, aproape vom trece de jumătate.

Avem încă zile grele de filmare, editare și sunet, dar aproape că suntem gata, în fiecare zi ne luăm rămas bun de la o locație, de la un actor, trebuie să ne gândim de două ori pentru a ne asigura că episoadele sunt finalizate și nu mai avem nimic de făcut. 




Respirăm un aer de despărțire, de triumf, de mândrie pentru munca bine făcută și acest sentiment nu este doar al nostru, ci este mai degrabă provocat de voi, de spectatorii care, la urma urmei, sunteți motivul pentru care continuăm să lucrăm, de aceia dintre voi care ne urmăresc în fiecare zi de luni sau vineri, cei care ne vedeți când filmăm pe stradă și veniți să faceți fotografii cu actorii.

De toți cei care vorbesc si comenteaza serialul pe stradă, în piețe, la muncă, pe internet, de toți cei care ne urmăresc în Romania sau în afară, simtindu-se nostalgici pentru țară, în cele din urmă de întreaga familie a lui Vlad care în fiecare zi de luni, orice s-ar întâmpla, rămâne să urmărească episodul. 

Acele trăiri sunt cele care ne-au dat putere când am început și cele care ne motivează când terminăm, când vedem numărul incredibil de telespectatori care vizionează serialul în fiecare luni și în fiecare vineri. Așa că au mai rămas zece zile de filmare și vom termina sezonul de toamnă al lui Vlad, iar din acel punct totul depinde de voi. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni