• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: Aventurile Iuliei în Barcelona

BLOG DE REGIZOR: Aventurile Iuliei în Barcelona

BLOG DE REGIZOR: Aventurile Iuliei în Barcelona

Filmările din Barcelona au continuat și am început să filmăm scenele de acțiune maximă: persecuțiile din Las Ramblas, fuga lui Tibor, dar și a Iuliei, care țipa speriată după ajutor. 

Autor: Jesus del Cerro

În acel moment, cei care au auzit strigătele ei au sărit să o ajute. Un brutar și-a aruncat pâinea din mână, câțiva turiști japonezi echipați cu aparate foto și ochelari de soare erau pregătiți de luptă, iar o doamnă a strigat de la balcon, îndemnând să fie lăsată fata în pace. Doi cicliști și-au lăsat bicicletele pe jos și s-au îndreptat către Tibor, care tocmai o prinsese pe Iulia. 

Citește și: BLOG DE REGIZOR Filmările serialului VLAD în Barcelona: ”Locul perfect pentru noul nostru personaj”

Adi Silișteanu, directorul de imagine, nu a oprit înregistrarea, iar Tibor nu a băgat de seamă mulțimea care venea spre el. Eu am încercat să mă strecor în mulțimea care alerga spre Iulia și Tibor. “E o filmare! Filmăm pentru un serial!”, încercam să le atrag atenția spre camere și spre microfoane, pentru a lămuri situația.

După ce am vorbit cu turiștii japonezi, cu brutarul și cu cei doi bicicliști, am văzut o doamnă mai în vârstă alergând amenințător spre noi. Iulia s-a speriat, dar s-a apărat, iar Adi a oprit filmarea. Până la urmă, asistentul nostru de producție din Barcelona, Dani, a reușit să o convingă pe doamna respectivă că era doar o filmare, iar turiștii s-au liniștit și au continuat să facă poze cu aparatele lor. 

Am terminat de filmat acea scenă, chiar dacă au mai fost oameni care au încercat să o ajute pe Iulia și ne-au întrerupt. 

Am continuat să explorăm Barcelona și colțurile sale magice, plajele, monumentele sale, dar nu ne-a ieșit nicidecum din minte întamplarea petrecută mai devreme. Nu ne-am gândit că se putea întâmpla așa ceva, o mulțime întreagă a sărit să o ajute pe Iulia... Dacă am fi cu toții așa… Vlad nu ar fi avut motive de răzbunare și poate lumea ar fi un loc mai bun, în general. Ce-ar fi să încercam să fim și noi așa, să facem lumea mai frumoasă? 

Vezi și: Dincolo de VLAD Ep9/10 - Behind the scene – sezonul 2


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni