• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: Jesus del Cerro, din culisele serialului VLAD: ”Un regizor este la fel ca un bucătar...”

BLOG DE REGIZOR: Jesus del Cerro, din culisele serialului VLAD: ”Un regizor este la fel ca un bucătar...”

BLOG DE REGIZOR: Jesus del Cerro, din culisele serialului VLAD: ”Un regizor este la fel ca un bucătar...”

În fiecare săptămână, Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD, vă va încânta cu detalii mai puțin știute de la filmările sezonului 2. Regăsiți, mai jos, primul său articol din ”BLOG DE REGIZOR”.

”Să începem

Noaptea se străduia să prelungească întunericul, camioanele soseau unul după celălalt în zorii zilei, asistenții de producție aranjau corturile și organizau locul pentru filmare, echipa tehnică punea la punct ultimele detalii. Corturile erau ”inundate” cu salutări, îmbrățișări și sărutări, dar și cu bucuria actorilor și a echipei de a-și împărtăși poveștile din vacanță.
Cafeaua a fost cea care ne-a ajutat pe toți să ne trezim și să începem prima zi de filmări pentru sezonul 2 VLAD. Soarele a învins întunericul în cele din urmă și ne-a încălzit cu razele lui, pentru a ne putea începe ziua cu zâmbetul pe buze și plini de energie.

Acum câteva luni a fost difuzat ultimul episod al primului sezon. Mai mult de două milioane de persoane au urmărit sărutul dintre Eliza și Vlad, ce a încheiat primul capitol al unei povești de iubire, răzbunare și trădare, care va avea să devină și mai interesantă. Eu, cu iluzia care a învins visul, am urmărit scenariul primului episod din sezonul 2, am început indicațiile de coloratură prin amintiri și note, pentru a spune povestea, pentru a stimula emoțiile. Am realizat încă o dată că primul sezon a fost doar începutul și că cel de al doilea va aduce mai multă acțiune, trădare, intrigă, dragoste, luptă și dulcea răzbunare a lui Vlad. Toate acestea urmează să plaseze fiecare personaj în fața oglinzii destinului lui. 

Un regizor este la fel ca un bucătar, fără cele mai bune ingrediente, nu poate ajunge la un rezultat excelent. În ambele situații, acestea reprezintă garanția obținerii unei creații care te lasa fără cuvinte. Atunci am zâmbit și m-am pregatit pentru un sezon inimaginabil. Actorii erau deja machiați, coafați, intraseră în personaje și, printre glume și zâmbete, se pregăteau să înceapă filmările. M-am dus alături de ei și am continuat să visez și să construiesc povestea lui VLAD. 

Sunteți pregătiți?

Începe VLAD 2...

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni