• Emisiuni
  • VLAD
  • Când apar la TV episoade noi din serialul VLAD. Vestea așteptată de fani

Când apar la TV episoade noi din serialul VLAD. Vestea așteptată de fani

Când apar la TV episoade noi din serialul VLAD. Vestea așteptată de fani

Veste bună pentru fanii VLAD: serialul revine pe PRO TV, în premieră, în data de 14 septembrie. 

Olimpia Melinte, una dintre actrițele principale ale serialului, a oferit câteva detalii interesante despre atmosfera din timpul filmărilor acestui sezon. 

”Acum doi ani începea aventura VLAD și nu știam atunci că timpul și toate experiențele prin care am trecut ne vor transforma într-o familie. Am împărtit cu echipa emoții și transformări, am trecut prin nopți grele de filmare, prin frig și căldura, prin zile complicate și situații din care nu credeam că o reușim să iesim. Dar în toată avalanșa de senzații n-am uitat niciodată să ne susținem și să credem unii în alții. Și cred că apropierea dintre noi se vede”, a mărturisit aceasta.  



Actrița le-a făcut și o surpriză fanilor în ultima zi de filmări, atunci când le-a prezentat cadre din culise și ce se întâmplă pe platourile de filmare. ”Ultima zi de filmare a acestui sezon s-a sărbătorit cu un takeover pe care l-am făcut pe contul de Instagram PRO TV, unde am încercat să le ofer fanilor VLAD o incursiune în spatele camerelor de filmat. Am vrut să le fac cunoștință cu cei care au făcut posibil acest proiect, de la imagine, la costume, grip, sunet, make-ul și păr, niște oameni  dedicați și pasionați, pentru că fără pasiune e imposibil să duci în spate un proiect de calibrul acestuia. Abia aștept ca telespectatorii să vadă roadele muncii noastre pe TV, din 14 septembrie. Este un sezon de senzație, care nu trebuie ratat!”, a declarat Olimpia Melinte. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni