• Emisiuni
  • VLAD
  • Cine va trăi și cine va muri? Românii trăiesc cu sufletul la gură ultimul sezon al producției VLAD!

Cine va trăi și cine va muri? Românii trăiesc cu sufletul la gură ultimul sezon al producției VLAD!

Cine va trăi și cine va muri? Românii trăiesc cu sufletul la gură ultimul sezon al producției VLAD!

Unele dintre cele mai puternice persoane ascund regrete pe care nu le-au putut depăși niciodată. Unii dintre acei oameni care au fost stâlpul familiei au momente de slăbiciune. Aseară, în două planuri paralele, Cezar și Petre au ales drumul confesiunilor către femeile care le-au fost alături de-a lungul vieții. Să fi fost doar un început al sfârșitului? 

Într-un moment în care totul se destramă, fără ca el să fie conștient, Vlad este preocupat să descopere unde se află Ivana și cum o poate salva. Cum ceea ce nu știi nu te poate duce la pământ, semnul de întrebare este cum va reacționa când va ști că tatăl lui real, tatăl lui spiritual și una dintre aliatele lui sunt în momente de cumpănă. 

”Prostituția e una, dar să fii criminal e cu totul altceva”, i-a spus Toteanu Nelei într-o discuție care a scos la iveală cea mai mare slăbiciune a femeii. Fetița pe care ea a născut-o, dar a fost dată spre adopție este în pericol să revină la casa de copii dacă Nela nu va colabora cu poliția. Să fi fost aerul rece al celulei din pușcărie ceea ce ea avea nevoie pentru a-l trăda, cu adevărat, pe Vlad? Aflăm curând! 

Eliza pare tot mai decisă să își recupereze puterea și să arate că toată experiența ei de viață îi este de folos lui Iordache. ”Trebuie să creștem mita și să scădem riscul la zero”, i-a spus ea lui Iordache, înainte de a-i propune să gândească un campionat de poker în care acesta să-și poată găsi un nou politician care să-l protejeze. Va reuși dama de pică să fie iar eroul negativ? 

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 23:43. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.6 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 18.5% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7.4 puncte de audiență și 24.4% share, în timp ce locul 2 înregistra 6.7 puncte de audiență și 22.2% share. De-a lungul celor două ore, peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

Cu multe semne de întrebare rămase după un episod cu un puternic impact emoțional, nu ratați săptămâna viitoare, luni, de la 21:30 cel de-al cincilea episod din ultimul sezon al serialului VLAD

VLAD – La final, totul se plătește. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni