• Emisiuni
  • VLAD
  • CONCURS VLAD În luna femeii, trăiește la înălțime! Câștigă un salt cu paraşuta alături de Adi Nartea

CONCURS VLAD În luna femeii, trăiește la înălțime! Câștigă un salt cu paraşuta alături de Adi Nartea

CONCURS VLAD În luna femeii, trăiește la înălțime! Câștigă un salt cu paraşuta alături de Adi Nartea

Dacă ești fană VLAD și trăiești pentru suspans sau cauți provocări pline de adrenalină, ai ajuns unde trebuie. Înscrie-te completând formularul din acest articol și poți câștiga un salt cu parașuta alături de Adi Nartea, protagonistul serialului tău preferat!

UPDATE Câștigîtoarea este Oana Ana Maria Săvulescu

Saltul cu paraşuta în tandem cu un profesionist TNT Brothers va fi executat de la 4000 m, condiţiile generale fiind următoarele:

  • Persoanele înscrise trebuie să aibă peste 18 ani.
  • Persoanele ce au peste 60 de ani, au nevoie de un certificat de la medic înainte de a sări.
  • Greutatea maxim admisă pentru săritură este de 110 kg .

Câştigătoarea va primi din partea TNT Brothers un pachet ce conţine: un salt cu paraşuta în tandem + foto si video, realizate de un cameraman profesionist TNT Brothers.

Adi Nartea: Nu am mai sărit cu parașuta niciodată și sunt curios să văd cum este. Eu sunt foarte îndrăzneț când vine vorba de lucruri de genul acesta și iubesc sporturile în general. Abia aștept să mă arunc în gol, nu am emoții, vorbesc foarte serios. S-ar putea să am emoții atunci, când va trebui să mă arunc de la înălțime, însă am încredere în profesioniștii de la TNT Brothers, ei mă vor ghida și mă vor ajuta să scap de emoții. Sper să fie soare, să ne ajute și vremea. Mă bucur și pentru că voi cunoaște una dintre doamnele sau domnișoarele care urmăresc VLAD – sunt curios să văd cine va fi câștigătoarea care este destul de curajoasă astfel încât să sară alături de mine.”

Aşa că, dacă iubești suspansul şi cauți provocări pline de adrenalină, intră în concurs completând formularul de mai jos si câștigă o sesiune de skydiving. Nu oricum, ci alături alături de Adi Nartea (protagonistul serialului VLAD)

Perioada în care vă puteţi înscrie este între 11 şi 25 martie.

 Consultă REGULAMENTUL aici!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni