• Emisiuni
  • VLAD
  • Anghel Damian, din superproducția VLAD: ”Perioada de filmare de la pușcăria Rahova a fost dificilă emoțional”

Anghel Damian, din superproducția VLAD: ”Perioada de filmare de la pușcăria Rahova a fost dificilă emoțional”

Anghel Damian, din superproducția VLAD: ”Perioada de filmare de la pușcăria Rahova a fost dificilă emoțional”

Anghel Damian este, în superproducția VLAD, Adrian, tânărul naiv care este trădat de prietenii săi și va ajunge la închisoare, pentru ca, apoi, să se întoarcă sub altă identitate, cea a lui Vlad.

Citește și: Cum s-a pregătit George Piștereanu pentru rolul din VLAD: ”Am petrecut vreo două-trei săptămâni în cluburi”


Anghel Damian a vorbit, într-un interviu pentru protvplus.ro, despre serialul care va începe din 25 februarie la PRO TV. 

”Este povestea lui Adrian care, asemenea lui Monte Cristo, este condamnat pe nedrept, băgat la închisoare, trădat de cei mai buni prieteni, iar apoi se întoarce sub altă identitatea și își pregătește răzbunarea. 

Personajul meu, Adrian, este păcălitul. E un băiat provenit dintr-o familie modestă, dar destul de inteligent, cu ambiție, îndrăgostit, convins că și-a găsit iubirea vieții, naiv, are un cult pentru prietenie și asta îi pecetluiește soarta. Se încrede foarte tare în prietenia pe care o are cu Leo și Ștefan și de acolo vine și trădarea. 

Adrian este împotriva ideii de răzbunare. În momentul în care pornește pe acest drum al răzbunării, el nu mai e Adrian. Părăsește cu totul această identitate”. 

Actorul a mărturisit și care au fost cele mai dure scene pe care le-a filmat pentru superproducția VLAD.

”Am avut o perioadă de vreo zece zile când am filmat povestea de la închisoare. Am filmat și-n platou, am filmat și-n locație, asta însemnând pușcăria Rahova. Am fost câteva zile printre deținuți și este o experiență care te schimbă. Pentru că, printre deținuți, este foarte greu să-ți păstrezi un comportament obișnuit. Automat, pentru câteva zile, câteva ore, ție ți se aplică aceleași reguli care li se aplică și lor. Cred că perioada de filmare de la pușcăria Rahova a fost dificilă emoțional pentru că erai încărcat emoțional de toată povestea locului”. 

Citiți mai multe știri despre actorii din superproducția VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram.  


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni