Dani Popescu, despre ultimul sezon din VLAD: „Ar trebui să se aștepte la ceva ce nici nu gândesc”


	Dani Popescu, despre ultimul sezon din VLAD: „Ar trebui să se aștepte la ceva ce nici nu gândesc”
Autor: Diana Oprea
Data: 19 Iulie 2021
Dani Popescu (52 de ani), actorul care interpretează rolul lui Barbu Filipovici în serialul Vlad, a vorbit într-un interviu exclusiv despre impresiile sale vizavi de ultimul sezon. 

Dani Popescu crede că ultimul sezon are o încărcătură emoțională mult mai mare față de celelalte. 

Mă simt bine că am revenit. Este sezonul final, îl așteptam. Îl car pe Vlad, îl urmăresc pe Vlad, îl ajut pe Vlad. Cam asta fac în sezonul acesta, cam ce-am făcut și până acum, numai că este mult, mult mai interesant față de celelalte sezoane unde se tatona. Aici o să fie cu urmări. 

Actorul spune că s-a bucurat foarte mult de întâlnirea cu colegii din serial. 

Noi ne-am întâlnit la niște lecturi și parcă nu ne venea să credem că ne vedem după foarte mult timp. Era important să mai vorbim, să punem la punct niște lucruri și cred că le-am pus bine. M-am bucurat mult, ce să spun: a născut Olimpia, fete, băieți, Haiduc, cu care mă întâlnesc la teatru zilnic. Bucurie mare! Sper să fie și pentru public.

La fel ca și colegii săi, Popescu recunoaște că i-a lipsit atmosfera de la filmări. 

Mi-a fost dor de publicul de la PRO TV, mi-a fost dor de echipa asta pe care o avem în spate și care este senzațională, cu care am stat trei ani. 

Referitor la evenimentele din acest sezon, Dani Popescu a menționat că fanii „ar trebui să se aștepte la ceva ce nici nu gândesc”.

Am să spun doar că finalul este al unui film foarte, foarte vechi; foarte, foarte dur; foarte, foarte sentimental; dar nu telenovelă. O să fie un final de serial de thriller. Așa cred eu. Mie nici nu-mi place să aflu înainte. Vreau să am și eu surpriza când citesc un episod. 

Actorul mărturisește că i-a fost dificil să se întoarcă la personajul său după această pauză. 

Da. A fost greu pentru că l-am lăsat undeva în urmă. Am făcut trei filme de atunci. Uitasem să-l mai caut pe Vlad peste tot. Și acasă mă gândeam la episodul pe care urma să-l filmez. Dar ne-am adunat și este foarte bine. 

Află în materialul video de mai jos ce mesaj are Dani Popescu pentru fanii serialului. 

Sursă foto: arhiva Pro TV

 

 

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies