• PRO TV
  • TOP cele mai HOT momente de la "Dansez pentru tine"! Vezi accidentele care au facut deliciul publicului: GALERIE FOTO

TOP cele mai HOT momente de la "Dansez pentru tine"! Vezi accidentele care au facut deliciul publicului: GALERIE FOTO

<span style="color:#f00;">TOP cele mai HOT momente</span> de la "Dansez pentru tine"! Vezi accidentele care au facut deliciul publicului: GALERIE FOTO

Nu rata prima editie al celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" azi, de la 20:30 la ProTV si LIVE pe voyo.ro.

De-a lungul celor 12 editii de Dansez pentru tine, toti concurentii care au participat au muncit din greu si au dat tot ce au putut pentru a-si ajuta partenerii. S-au ales cu vanatai, entorse, luxatii si au avut parte si de momente in care telespectatorii au putut sa vada mai mult decat trebuia.

Andreea Mantea a fost una dintre cele care a avut parte de o experienta neplacuta, atunci cand costumul de tiganca pe care l-a purtat a lasat sa iasa la iveala un san. Din cauza miscarilor Andreei si a maioului foarte decoltat, cei de acasa au putut sa vada ceea ce numai Andrei Tardea vedea pe vremea aceea.

Roxana Ionescu
si Corina Bud au avut parte si ele de aceeasi problema in timpul dansurilor. In timpul dansului de mambo, Roxanei Ionescu i-a alunecat sutienul si i s-a vazut unul dintre sani. Corina Bud nu a scapat nici ea de accidente si in timpul unui dans de salsa, cand trebuia sa isi transforme tinuta, a aratat mai mult decat si-ar fi dorit.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni