• Emisiuni
  • VLAD
  • Diana Sar, din superproducția ”VLAD”: ”Îmi doream foarte mult să reprezint România la Olimpiadă”

Diana Sar, din superproducția ”VLAD”: ”Îmi doream foarte mult să reprezint România la Olimpiadă”

Diana Sar, din superproducția ”VLAD”: ”Îmi doream foarte mult să reprezint România la Olimpiadă”

Diana Sar are un rol important în VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Actrița ne-a vorbit despre rolul ei, dar și despre producția care va începe pe 25 februarie la PRO TV.

Superproducția ”VLAD”, care va debuta pe 25 februarie, la PRO TV, spune povestea lui Vlad (Adi Nartea), un misterios om de afaceri care se va întoarce în viața foștilor lui prieteni cu gânduri teribile de răzbunare. Diana Sar este, în serial, Roxana, sora mai mică a Elizei Dragomir (interpretată de Olimpia Melinte), care cândva a fost iubirea vieții lui Vlad.

Citește și: Olimpia Melinte, din serialul VLAD: ”Știam că o să fiu actriță și o să mă căsătoresc cu Leonardo DiCaprio”

Actrița a vorbit, într-un interviu pentru protvplus.ro, despre rolul său, dar și despre serialul în care joacă. 

”Serialul este despre un bărbat care vine să se răzbune după ce a fost neîndreptățit de iubita lui de atunci și de cei mai buni prieteni ai lui. Personajul meu este Roxana. Ea este foarte, foarte puternică. Atunci când suferă foarte mult, nu-i încarcă pe ceilalți, preferă să se retragă și asta admit foarte mult la ea. E luptătoare. Foarte pozitivă. Chiar dacă are foarte multe probleme, nu le arată.

Diferența între mine și personajul meu este că eu simt nevoia să vorbesc cu alte persoane când am o problemă, mă ajută. Vorbesc de persoane foarte apropiate, prieteni, în vreme ce ea preferă să se închidă foarte mult”. 

Întrebată cum visa să se îmbogățeasă atunci când era mai mică, Diana Sar recunoaște pe atunci își dorea o carieră în sport. ”Îmi doream foarte mult să reprezint România la Olimpiadă. Eu făceam atletism de performanță. Și ăsta era visul meu. Niciodată nu m-am gândit la bani”. 

Citiți mai multe știri despre superproducția VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni