Diana Sar, pe scenă alături de Selly și Cuza. Actrița a prezentat cea de-a două zi a evenimentului The Artist Awards


	Diana Sar, pe scenă alături de Selly și Cuza. Actrița a prezentat cea de-a două zi a evenimentului The Artist Awards
Citeste mai mult despre: Diana Sar,, Cuza, Selly, The Artist Awards,
Autor: Ionela Lupu
Data: 21 Octombrie 2019

În urmă cu numai o săptămâna, actrița Diana Sar a prezentat cea de-a două zi a evenimentului The Artist Awards de la Craiova. Ea i-a avut alături pe scenă pe doi dintre cei mai cunoscuți vloggeri ai momentului, Selly și Cuza. Chimia dintre ei a fost evidență, chiar dacă acela a fost și momentul în care s-au cunoscut, s-au distrat împreună și au trăit o experiență pe care și-ar dori să o repete cât de curând.


"Cu toate că abia i-am cunoscut pe Selly și pe Cuza, am simțit că avem o conexiune pe scenă și a fost o plăcere să prezint alături de ei evenimentul The Artist Awards. A avut loc un schimb superb de energii între noi și public. M-am bucurat să-i ofer premiul Best Video Innei, pentru videoclipul în care am jucat și eu, cel al piesei Iguana. M-am distrat la eveniment și abia aștept următoarea ediție”, a declarat Diana Sar.

Diana s-a bucurat și de întâlnirea cu fanii ei din Craiova, cu care a stat de vorba minute în șir și a făcut fotografii, aceștia recunoscând-o rapid pe actrița din serialul VLAD.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies