• Emisiuni
  • VLAD
  • Durerea prezentului stinge bucuria viitorului în finalul serialului VLAD. "Sunt doar un dăunător"

Durerea prezentului stinge bucuria viitorului în finalul serialului VLAD. "Sunt doar un dăunător"

Durerea prezentului stinge bucuria viitorului în finalul serialului VLAD. "Sunt doar un dăunător"

Ce faci când totul se dărămă? Te ridici! Ce faci când nimic nu mai seamănă cu ceea ce te așteptai? O iei de la capăt. Cu cine te înconjori când toți te părăsesc? Cu cei care au rămas loiali.

Povestea lui Vlad atinge puncte culminante, iar durerea personajului îi apasă fiecare parte a corpului, în ceea ce a mai rămas din finalul serialului. Iar cei de acasă trăiesc cu sufletul la gură fiecare episod. 

Aseară, aflat în fața lui Miki, omul de încredere care i-a fost acolo încă de la primele clipe ale planului de răzbunare, Vlad a răbufnit și a admis că nimic nu este așa cum se aștepta, că viața lui a atins un punct la care nici măcar nu se gândea și că a devenit un pericol pentru toți cei dragi lui. ”Sunt doar un dăunător care nu-și mai găsește scopul în viața asta”, i-a declarat el. Un adevărat stâlp de rezistență, Miki a fost acolo nu doar cu o vorbă bună: ”Răul care a pornit avalanșa asta nu l-ai făcut tu”, ci și cu pregătirea următorului pas. 

Zis și făcut! În timp ce Miki tocmai aflase tot ce trebuia despre Toteanu, trecutul lui și fiica sa, procurorul pare că face și el noi pași spre adevăr. La o întâlnire cu medicul legist care-l ajută, acesta s-a confesat ”Anuței e viu, doar că eu nu pot să dovedesc”. Oare vor pregăti Vlad și Miki tăvălugul împotriva procurorului care pare tot mai aproape de aflarea adevărului? Vedem pe mai departe! 

La cazino, planul Elizei și al lui Iordache începe să se contureze. Cu Bulgaru de partea lor, campionatul de poker în urma căruia își vor găsi un nou politician care să-i protejeze pare tot mai aproape. Cine este Ghivirigă, cel pe care l-a propus Bulgaru pentru a consolida planul, dar și ce reacții va stârni în jurul lui, vom afla cât de curând! 

Nu ratați lunea viitoare, de la ora 21:30, pe PRO TV, un nou episod din ultimul sezon al serialului VLAD! Nota de plată începe să fie completată, cât de curând... totul se plătește!  

VLAD – La final, totul se plătește. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni