• Emisiuni
  • VLAD
  • E suficient focul unei explozii să șteargă amprentele trecutului? Începuturile și sfârșiturile se confundă în VLAD!

E suficient focul unei explozii să șteargă amprentele trecutului? Începuturile și sfârșiturile se confundă în VLAD!

E suficient focul unei explozii să șteargă amprentele trecutului? Începuturile și sfârșiturile se confundă în VLAD!

Când crezi că tot ce a fost mai rău s-a întâmplat deja, un simplu telefon te aduce în pragul disperării, te face să uiți tot ce ai plănuit și să iei decizii pripite. 

La finalul episodului trecut, Vlad a aflat de la Barbu că procurorul Toteanu a cerut un mandat de percheziție pentru casa Anuței. Gândul că acesta ar putea descoperi acolo că Adrian a continuat să revină în casa familei îl va face pe Vlad să ia decizii neașteptate. 

Nici Ștefan nu și-a găsit liniștea. După ce a reușit să scape de întâlnirea cu moartea și i-a ucis pe oamenii lui Iordache, acesta a fugit prin pădure și își caută acum un loc unde o poate lua de la capăt. În această seară, vom vedea cine va fi persoana pe care o va întâlni în parc și îi va oferi un loc de dormit.

În urma ciocnirii violente cu Iordache din primul episod, starea de sănătate a lui Cezar este tot mai precară. Așa că a venit momentul să își facă planurile pentru a se asigura că familia lui este pe mâini bune. ”Ți s-a făcut dreptate. Nu mai am putere să lupt și nici să te apăr”, îi va spune acesta Iuliei. Pe cine a ales ca om de încredere și cui îi va încredința viața fetei lui, aflăm curând. 

Un moment cu o puternică încărcătură sentimentală se va desfășura în cimitir, acolo unde Răzvan, Petre, Maria, Eliza și Matei se vor regăsi la căpătâiul lui Adrian. Deși au trecut atâția ani de la momentul în care și-a pierdut fratele, Răzvan tot nu a iertat-o pe Eliza. ”Prima dată când l-am îngropat, mama ta a avut treabă”, îi va spune acesta nepotului său. Cu inocența specifică vârstei, Matei va trage una dintre cele mai dure concluzii: ”Adrian, acum suntem toți”. 

Cum se va transforma un moment în care amintirile răzbat puternic într-un prezent în care totul se dărâmă, ce se va întâmpla cu planurile pe care Toteanu le construiește tot mai atent și ce se pregătește pe terenul lui Scarlat de către Ivana și Carla, descoperim de la 21:30. Nu ratați cel de-al treilea episod din ultimul sezon VLAD. Totul se complică. Sfârșitul este mai aproape! 

VLAD – La final, totul se plătește. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni