• Emisiuni
  • VLAD
  • ”Eliza e mărul discordiei”. Detalii picante despre rolul Olimpiei Melinte, in superproducția ”VLAD”

”Eliza e mărul discordiei”. Detalii picante despre rolul Olimpiei Melinte, in superproducția ”VLAD”

”Eliza e mărul discordiei”. Detalii picante despre rolul Olimpiei Melinte, in superproducția ”VLAD”

Olimpia Melinte este personajul principal feminin în ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

În ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, Olimpia Melinte interpretează un rol extrem de provocator. Eliza este frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară. Iubirea vieții lui Adrian / Vlad (interpretat de Adi Nartea), aceasta va fi, parțial, vinovată pentru condamnarea și aruncarea în închisoare a acestuia. 

Când Vlad apare în viața ei, Eliza va avea parte de o provocare uriașă.

Citește și: O zi pe platourile de filmare la superproducția ”VLAD”. Adi Nartea și Andrei Aradits, în ipostaze inedite

Într-un interviu marca protvplus.ro, Olimpia Melinte explică reporterului PRO TV Cătălina Oprea cum este să lucrezi la un serial de talia superproducției ”VLAD”: ”O să fie, cu siguranță, ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum. E ceva nou și cred că are toate șansele să fie pe gustul tuturor. Și pentru cei care iubesc acțiunea, și pentru cei care iubesc romance-ul, drama.”

Cum își descrie Olimpia Melinte propriul personaj, Eliza Dragomir: ”Eliza este mărul discordiei din serial. Este cea din cauza căreia se întâmplă toate bunele și toate relele. E o femeie puternică, hotărâtă și e un soi de business woman care nu s-a născut așa, nu provine neapărat dintr-un mediu bun, ci s-a autoeducat. E un personaj care e foarte diferit de mine și care mi-a dat ceva bătăi de cap, la primele întâlniri”. 

Unul dintre personajele principale ale superproducției ”VLAD”, Eliza (Olimpia Melinte) a fost învățată să nu iubească pe nimeni și nimic în afară de familie – mai exact, în afară de tatăl ei, căruia trebuie să îi asigure un profit prin diferite scheme și escrocherii. Folosindu-se de frumusețea și aparenta ei inocență, Eliza a escaladat de la mici scheme financiare la cel mai complicat plan al carierei lor: jaful de 1.000.000 de euro de la Cazinoul „Rainbow Star”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni