• Emisiuni
  • VLAD
  • Elvira Deatcu este Delia, în serialul VLAD!

Elvira Deatcu este Delia, în serialul VLAD!

Elvira Deatcu este Delia, în serialul VLAD!

Actrița Elvira Deatcu joacă rolul Deliei în serialul VLAD, în această toamnă, numai la PRO TV!

Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată și foarte puternică. Totodată, știe să folosească o armă atunci când este necesar și nu se sfiește să o facă dacă cineva îi amenință familia. Manierată și foarte educată, cântă la pian și este cea care l-a ajutat pe Vlad din momentul în care acesta a evadat și și-a schimbat identitatea. Delia reapare în viața lui și de data aceasta ea este cea care are nevoie de el, pentru a-și proteja fiica. În cel de-al doilea sezon al serialului, răzbunarea va fi prezentă pe mai multe planuri, iar Delia va juca un rol cheie în întreaga poveste.

”Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă placere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări.”, a declarat Elvira Deatcu.

Elvira Deatcu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, care a cucerit publicul prin talentul ei desăvârșit și prin naturalețea cu care abordează fiecare rol. Din anul 1995 este actriță a teatrului Odeon, unde a jucat și joacă roluri importante. Din momentul debutului său în teatru și cinematografie, a fost distribuită în seriale de televiziune și în filme precum Pariu cu viața, Iubire și onoare, Lacrimi de iubire, Entre chiens et loups, Jocul de-a vacanța, Ana, mon amour și The fall. 

În această toamnă, o vom urmări pe Elvira în rolul Deliei, în cel de-al doilea sezon al serialului VLAD.

Dincolo de VLAD Ep2/10 - Provocarea

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni